BUTIK IZIS

Saturday, July 9, 2011

NEW ARRIVAL FOR 2ND BATCH JULY 2011 !!!!

FOR SERIOUS BUYERS ONLY PLSSS !!!!!

NEW ARRIVAL STOCKS FOR RAYA 2ND BATCH JULY 2011

 KAIN KURUNG @ KAIN JUBAH SULAM MANIK EXCLUSIVE

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE

*SOLD TO MY DEAR SURYA ABBAS*
KMK 16 - DARK PURPLE MANIK PINK PURPLE HIJAU- RM100
MATERIAL : CREPE SILK ( LEMBUT TAK PERLU LINING )
3.5 METER BIDANG 60 ( BIDANG BESAR )
*** Boleh dibuat baju kurung pesak @ kurung moden @ jubah ***
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk


*BOOKED BY MY DEAR MUNIRAH*
KMK 17 - DARK PINK MANIK PINK ORANGE HIJAU- RM100
MATERIAL : CREPE SILK ( LEMBUT TAK PERLU LINING )
3.5 METER BIDANG 60 ( BIDANG BESAR )
*** Boleh dibuat baju kurung pesak @ kurung moden @ jubah ***
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk



*SOLD TO MY DEAR MUNIRAH*
KMK 01 - HITAM MANIK SILVER - RM100
MATERIAL : CREPE SILK ( LEMBUT  TAK PERLU LINING )
 3.5 METER BIDANG 60 ( BIDANG BESAR )
*** Boleh dibuat baju kurung pesak @ kurung moden @ jubah ***
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk




KMK 04 - DARK GREEN MANIK LIGHT GREEN - RM100
MATERIAL : CREPE SILK ( LEMBUT TAK PERLU LINING )
3.5 METER BIDANG 60 ( BIDANG BESAR )
*** Boleh dibuat baju kurung pesak @ kurung moden @ jubah ***
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk
*** color yg sesuai utk muda & tua ***




KMK 08 - MAROON MANIK PINK ORANGE HIJAU - RM100
MATERIAL : CREPE SILK ( LEMBUT TAK PERLU LINING )
3.5 METER BIDANG 60 ( BIDANG BESAR )
*** Boleh dibuat baju kurung pesak @ kurung moden @ jubah ***
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk
*** i love this... cantik sgt.. color naik ***
------------------------------------------------------------------------------------------------


NEW ARRIVAL STOCKS KAIN KURUNG SULAM BUNGA TIMBUL EXCLUSIVE -
NEW SWEET DESIGN

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE


KMB 169 - RM 100... HIJAU LUMUT SULAM PINK  CREAM ORANGE HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



KMB 170 - RM 100... DARK PURPLE SULAM PINK  CREAM ORANGE HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



KMB 171 - RM 100... CHOC SULAM PINK  CREAM ORANGE HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



KMB 172 - RM 100... MAROON SULAM PINK  CREAM ORANGE HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



KMB 173 - RM 100... GOLDISH CHOC SULAM PINK  CREAM ORANGE HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...




KMB 145 - RM 100... GREY SULAM PINK CREAM BIRU HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...


 
 KMB 93 - RM 100...DARK PURPLE SULAM PURPLE ORANGE CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul ala2 matahari ni.. tak heavy...
***WARNA SEBENAR KMB 93 ADALAH SEPERTI GAMBAR 1ST & 2ND, CANTIKS =)***





DESIGN BARU SWEET...
KMB 166 - RM 100... CHOC GOLDISH SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...




*SOLD TO MY DEAR USM*
DESIGN BARU SWEET...
KMB 164 - RM 100... SWEET PEACH PINKISH SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



*SOLD TO MY DEAR USM*
DESIGN BARU SWEET...
KMB 165 - RM 100...MAROON SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



1) SOLD TO MY DEAR KAK AZILA
2) SOLD TO MY DEAR NAZRAH
3)
DESIGN BARU SWEET...
KMB 174 - RM 100... BABY BLUE SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



*SOLD TO MY DEAR KAK JARINA*
DESIGN BARU SWEET...
KMB 152 - RM 100... SWEET LIGHT PEACH PINKISH SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...


*SOLD*
DESIGN BARU SWEET...
KMB 153 - RM 100...  MAROON SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
KMB 133 - RM 100... SWEET PURPLE SULAM PEACH PINK CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
KMB 135 - RM 100... CHOC SULAM PEACH PINK CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
KMB 136 - RM 100... BABY PINK SULAM PEACH PINK CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
KMB 137 - RM 100... ORANGE KEJINGGAAN CUN SULAM PEACH PINK CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
KMB 138 - RM 100... LIGHT PURPLE SULAM PEACH PINK CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
KMB 140 - RM 100... SWEET GOLD SULAM PEACH PINK CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...


*SOLD TO MY DEAR USM's*
 DESIGN BARU ELEGANT...
KMB 122 - RM 100... HITAM SULAM BUNGA TIMBUL BATIK GREY GOLD...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : KAIN LEMBUT KELLY
4 METER
MMG CLASS SGT2...
Sulam timbul bercorak yg sangat cantik & class... Sulam nya ade kelainan sebab disulam kan dengan material batik dibahagian bunga ( dikain baju )... PLSS ZOOM PD GAMBAR UTK NAMPAK LEBIH JELAS... =)
** class **



NEW DESIGN KMC
KMC 57 - GOLD CHOC SULAM MANIK PINK + KUNING + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
KMC 58 - DARK LIGHT CHOC SULAM MANIK PINK + CHOC + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
KMC 59 -BIRU CHOC SULAM MANIK CHOC + BIRU + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



*SOLD TO MY DEAR USM's*
NEW DESIGN KMC
KMC 60 - HIJAU LUMUT CHOC SULAM MANIK PINK + KUNING + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
KMC 67 - BIRU CHOC SULAM MANIK PINK + BIRU + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW ARRIVAL STOCKS KAIN KURUNG SULAM MANIK EXCLUSIVE -
 CHIFFON ( TAK JARANG SGT ) *** baca explaination kat bawah ***

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE

NEW DESIGN KMC
KMC 200 - BIRU CHOC SULAM BUNGA TIMBUL DARK LIGHT BLUE + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
KMC 201 -HIJAU LUMUT SULAM BUNGA TIMBUL KUNING + CREAM + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
KMC 211 - HIJAU LUMUT CHOC SULAM BUNGA TIMBUL KUNING + CREAM + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



*SOLD TO MY DEAR USM's*
NEW DESIGN KMC
KMC 212 - DARK LIGHT CHOC SULAM BUNGA TIMBUL CHOC + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***


NEW DESIGNS STOCKS - KAIN KURUNG SULAM MANIK PENUH EXCLUSIVE
CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE


1) SOLD TO MY DEAR PN NORHAYATI
2)
NEW
KMC 48 - DARK LIGHT BLUE MANIK LIGHT BLUE HITAM- RM 100
MATERIAL : CHIFFON ( ade yg kate tak jarang sgt, jd tak perlu lining.. terpulang pd masing2.. if taknak lining, juz pakai inner je senang.. )
UKURAN : 4.5 METER
SIMPLE & CLASS
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
- Gambar ke 3 adlh gambar utk contoh manik dihujung tangan, mmg banyak manik nye -



*SOLD TO MY DEAR PN NORHAYATI*
NEW 
KMC 51 - DARK BLUE TURQOISE MANIK LIGHT BLUE HITAM- RM 100
MATERIAL : CHIFFON ( ade yg kate tak jarang sgt, jd tak perlu lining.. terpulang pd masing2.. if taknak lining, juz pakai inner je senang.. )
UKURAN : 4.5 METER
SIMPLE & CLASS
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
- Gambar ke 3 adlh gambar utk contoh manik dihujung tangan, mmg banyak manik nye -



NEW DESIGN
KMF 19 - LIGHT CHOC GREEN MANIK LABUCI CHOC CREAM - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** design manik simple n elegant ***
 

NEW DESIGN
1 ) SOLD TO MY DEAR NUUL
2)
KMF 23 - HIJAU ORANGE CREAM GREY MANIK LABUCI CREAM ORANGE GREY - RM130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
***design manik dier sgt2 simple n sweet.. tak heavy*** 


\
NEW DESIGN
KMF 24 - PINK PURPLE GREY MANIK LABUCI PURPLE PINK GREY - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** cantik and so sweet... ***

NEW DESIGN
KMF 02 - HIJAU CHOC MANIK LABUCI CREAM CHOC HIJAU- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** color yg tak heavy... cantik dipandang ***



NEW DESIGN
KMF 07 - PINK PURPLE MANIK LABUCI PURPLE PINK- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** very very sweet.... love it! ***


NEW DESIGN
KMF 15 - HIJAU LUMUT LIGHT GREEN CHOC MANIK LABUCI HIJAU CREAM CHOC - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** very elegan darlings... =) ***


NEW ARRIVAL STOCKS KAIN KURUNG @ KAIN JUBAH SULAM MANIK EXCLUSIVE - JAPANESE SILK

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE

KMC 76 - PURPLE CHOC MANIK PURPLE GOLD HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH


*SOLD TO MY DEAR NUR*
KMC 77 - PURPLE GREY MANIK PURPLE BIRU HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH



NEW COLOR
1) BOOKED BY MY DEAR HALIJAH
2)
KMC 28 - HIJAU CHOC MANIK HIJAU CHOC- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** very very cuns... design sulam manik nya sweet.. ***



NEW COLOR
KMC 17 - HIJAU KUNING CHOC CHOC MANIK KUNING CHOC HIJAU- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
 *** elegan bile hijau and choc gold yellowish combine ***

NEW DESIGN STOCKS KAIN KURUNG @ KAIN JUBAH BERCORAK SULAM BUNGA TIMBUL EXCLUSIVE - JAPANESE SILK

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE

NEW DESIGN KMC
KMC 125 - PINK SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + ORANGE + PEACH + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-





NEW DESIGN KMC
KMC 129 - DARK LIGHT CHOC ORANGE SULAM BUNGA TIMBUL CHOC + ORANGE + PEACH + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-




NEW DESIGN KMC
KMC 130 - PINK SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + ORANGE + PEACH + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-





NEW DESIGN KMC
KMC 131 - HIJAU GOLD CHOC ORANGE SULAM BUNGA TIMBUL CHOC + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-






NEW DESIGN KMC
KMC 132 - PURPLE PINK SULAM BUNGA TIMBUL PINK + PURPLE + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-




NEW DESIGN KMC
KMC 133 - DARK LIGHT CHOC ORANGE SULAM BUNGA TIMBUL CHOC + ORANGE + PEACH + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-





NEW DESIGN KMC
KMC 134 - MAROON BIRU KEPURPLEAN SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + LIGHT RED + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-


 
NEW DESIGN KMC
KMC 106 - ORANGE SULAM BUNGA TIMBUL PEACH + CHOC - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-




NEW DESIGN KMC
KMC 135 -PINK PURPLISH SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + ORANGE + PEACH + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
KMC 137 - LIGHT DARK CHOC ORANGE SULAM BUNGA TIMBUL CHOC + ORANGE + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
KMC 138 - BIRU CHOC SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + BIRU + CHOC + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-




NEW DESIGN KMC
KMC 139 - MAROON BIRU KEPURPLEAN SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + LIGHT RED + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
KMC 150 - PINK SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE +ORANGE + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
KMC 153 - MAROON LIGHT GREEN SULAM BUNGA TIMBUL GOLD + MAROON + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
KMC 154 - LIGHT HIJAU LUMUT CHOC SULAM BUNGA TIMBUL HIJAU LUMUT + GOLD + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
KMC 157 - LIGHT HIJAU LUMUT PEACH GREY SULAM BUNGA TIMBUL GREY +ORANGE + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
KMC 158 - MAROON MERAH GREY SULAM BUNGA TIMBUL LIGHT RED + HIJAU - 
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-




NEW DESIGN KMC
KMC 159 - LIGHT HIJAU LUMUT PEACH GREY CREAM SULAM BUNGA TIMBUL GREY + ORANGE + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-


NEW DESIGN KMC
KMC 161 -LIGHT HIJAU LUMUT CHOC SULAM BUNGA TIMBUL HIJAU LUMUT + GOLD + CHOC - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
KMC 167 -PURPLE KEBIRUAN CHOC SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + BIRU + GOLD - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
KMC 168 -  LIGHT HIJAU LUMUT PEACH GREY CREAM SULAM BUNGA TIMBUL GREY + ORANGE + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-


NEW STOCKS KAIN KURUNG SULAM MANIK EXCLUSIVE

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE

NEW
KMM 254 - LIGHT CHOC MANIK CHOC HIJAU - RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk


NEW STOCKS KAIN KURUNG  @ KAIN JUBAH SULAM BUNGA TIMBUL EXCLUSIVE - RAINBOW CREPE

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE




NEW MATERIAL
KMR 102 - HIJAU SULAM BUNGA TIMBUL PINK CREAM HIJAU - RM100
MATERIAL : RAINBOW CREPE  ( TAK PERLU LINING )
 3.5 METER TERUS BIDANG 60  ( BIDANG BESAR )
*** Boleh dibuat baju kurung pesak @ kurung moden @ jubah ***
Sulam bunga timbul design baru yang kemas & mewah... sungguh exclusive  & cantik...



NEW ARRIVAL  STOCKS KAIN KURUNG SULAM KERAWANG EXCLUSIVE

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE



 
KMT 51 - CHOC - RM 100
( KAIN KURUNG MODEN BERKERAWANG+ KAIN BATIK EXCLUSIVE SILK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
4 METER
kerawang yang begitu kemas & teliti pembuatan nya.. so exclusive... dgn combination warna yg menarik & naik..




 

KMT 53 - SWEET PEACH  - RM 100
( KAIN KURUNG MODEN BERKERAWANG+ KAIN BATIK EXCLUSIVE SILK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
4 METER
kerawang yang begitu kemas & teliti pembuatan nya.. so exclusive... dgn combination warna yg menarik & naik..



*SOLD TO MY DEAR USM's*
KMT 54 - DARK BLUE - RM 100
( KAIN KURUNG MODEN BERKERAWANG+ KAIN BATIK EXCLUSIVE SILK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
4 METER
kerawang yang begitu kemas & teliti pembuatan nya.. so exclusive... dgn combination warna yg menarik & naik..





KMT 55 - MERAH BATA - RM 100
( KAIN KURUNG MODEN BERKERAWANG+ KAIN BATIK EXCLUSIVE SILK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
4 METER
kerawang yang begitu kemas & teliti pembuatan nya.. so exclusive... dgn combination warna yg menarik & naik..





KMT 58 - LIGHT CHOC - RM 100
( KAIN KURUNG MODEN BERKERAWANG+ KAIN BATIK EXCLUSIVE SILK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
4 METER
kerawang yang begitu kemas & teliti pembuatan nya.. so exclusive... dgn combination warna yg menarik & naik..





KMT 59 - MERAH - RM 100
( KAIN KURUNG MODEN BERKERAWANG+ KAIN BATIK EXCLUSIVE SILK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
4 METER
kerawang yang begitu kemas & teliti pembuatan nya.. so exclusive... dgn combination warna yg menarik & naik..



NEW ARRIVAL STOCKS JUBAH SIAP COMBINATION SULAM MANIK + SULAM BUNGA TIMBUL EXCLUSIVE

INFO :
* Available in 2 sizes : M & L
* Material : SGT lembut & tak panas ( sama material jubah dubai )
* SO CLASSY & ELEGANT sbb sulam dier mmg penuh di bahagian depan badan & hujung tangan
* SPECIAL sbb : combination SULAM manik + bunga timbul LIMITED EDITION
* HARGA : RM 130

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE

JBH 22 - HITAM SULAM CHOC HIJAU - RM130


JBH 23 - HITAM SULAM MERAH PINK HIJAU - RM130


JBH 24 - HITAM SULAM PINK PURPLE HIJAU - RM130


JBH 25 - HITAM SULAM CHOC HIJAU - RM130


JBH 26 - HITAM SULAM SWEET PINK BELACAN HIJAU - RM130


JBH 27 - HITAM SULAM BIRU HIJAU - RM130


JBH 28 - HITAM SULAM TURQOISE HIJAU - RM130

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ALL CODES & STOCKS YANG DI  ATAS & DI PAGE BELAKANG @ Older Posts are ALL SOLD OUT... ITU SEMUA PREVIOUS STOCKS... BOLEH PREORDER....
Boleh click Older Posts yg bertulisan kecil dibawah utk melihat codes ingin dipreorder...
THANKS SO MUCH... :-)



0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home