Wednesday, June 15, 2011

NEW ARRIVAL FOR JULY 2011 !!!!


FOR SERIOUS BUYERS ONLY PLSSS !!!!!


NEW ARRIVAL + NEW DESIGNS STOCKS FOR RAYA 2011 - JULY 2011

SPECIAL EDITION FOR CODE KMS - KAIN KURUNG @ KAIN JUBAH SULAM MANIK EXCLUSIVE
ONLY 1 piece in MALAYSIA

*** actually KMS ni sesat 2psg utk batch new stocks kali ni... =) special appearance laa kire nye =) ***


CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE


SPECIAL EDITION
* SOLD TO MY DEAR MAYA *
KMS 107 - RM 135 ( SUTERA WANGI )
KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH
MATERIAL : SGT2 LEMBUT 4 METER ( EXTRA LEMBUT )
*color combination orange jingga + grey + manik : pink kuning hijau *
Sesuai dipakai kemana sahaja : office, wedding, dinner, raya dll... mmg EXCLUSIVE sgt2 if tgk live...
***STRICTLY NO PREORDER SBB CUMA ADE 1 PSG JE KAT MALAYSIA YG MCM NI***
*** OMG ! i love this... design dier tak semak... ***



SPECIAL EDITION
* SOLD TO MY DEAR PN MAZNAH *
KMS 117 - RM 130
KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH
MATERIAL : SGT2 LEMBUT 4 METER
*color combination biru hijau orange kuning + manik : pink kuning hijau *
Sesuai dipakai kemana sahaja : office, wedding, dinner, raya dll... mmg EXCLUSIVE sgt2 if tgk live...
***STRICTLY NO PREORDER SBB CUMA ADE 1 PSG JE KAT MALAYSIA YG MCM NI***
*** wana suke tgk kain ni, class sgt2 color and design bunga dier... sesuai utk org muda + tua color ni... ***


SPECIAL EDITION NEW ARRIVAL STOCKS KAIN KURUNG SULAM MANIK EXCLUSIVE - CHIFFON

NEW DESIGN MANIK... NEW.... VERY LIMITED !!!!!

Darlings, ni new stocks yang baru smp.. Material nye chiffon good quality.. Kpd sesiapa yg nak beli lining skali dgn wana, wana ada, boleh sediakan...
HARGA LINING 4 Meter = RM 25...
COLOR LINING = Mengikut color kain
MATERIAL LINING = CHIFFON

HARGA KAIN WITHOUT LINING = RM 130
HARGA KAIN WITH LINING = RM 155

*** Tapi kalau nak beli kain saje pun boleh je, takde mslh... Wana sediakan lining coz nak mudahkan customers je.. =) ***

FOR SERIOUS BUYERS ONLY !!!

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE


NEW DESIGN MANIK KMC
*SOLD TO MY DEAR K.MIN*
KMC 52 - MAROON LIGHT PINK  SULAM MANIK LABUCI  ORANGE + PURPLE + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW DESIGN MANIK KMC
*SOLD TO MY DEAR K.MIN*
KMC 53 - PURPLE LIGHT PURPLE SULAM MANIK LABUCI  PINK + PURPLE + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW DESIGN MANIK KMC
*SOLD TO MY DEAR K.MIN*
KMC 54 - DARK BLUE LIGHT BLUE TURQOISE SULAM MANIK LABUCI  ORANGE + PURPLE + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW DESIGN MANIK KMC
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMC 55 - MAROON LIGHT PINK  SULAM MANIK LABUCI  ORANGE + PURPLE + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
1) SOLD TO MY DEAR KAK MIN
2) SOLD TO MY DEAR PN ROSNAH SGPORE
*SOLD* KMC 56 - MERAH MAROON PINK SULAM MANIK PINK + KUNING + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***


NEW DESIGN KMC
1) SOLD TO MY DEAR KAK MIN
2)
KMC 57 - GOLD CHOC SULAM MANIK PINK + KUNING + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
KMC 58 - DARK LIGHT CHOC SULAM MANIK PINK + CHOC + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
1) SOLD TO MY DEAR SHA
2) SOLD TO MY DEAR SHAHIDA
3)
KMC 59 -BIRU CHOC SULAM MANIK CHOC + BIRU + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW DESIGN KMC
1) SOLD TO MY DEAR K.MIN
2)
KMC 60 - HIJAU LUMUT CHOC SULAM MANIK PINK + KUNING + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
1) SOLD TO MY DEAR K.MIN
2) SOLD TO MY DEAR ZAI
*SOLD* KMC 61 - PURPLE GREY SULAM MANIK PINK + PURPLE + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW DESIGN KMC
1) SOLD TO MY DEAR CIKGU ASMA
2) SOLD TO MY DEAR LINA
*SOLD* KMC 62 - GOLD CHOC SULAM MANIK CHOC + BIRU + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR K.MIN*
KMC 63 - PURPLE KEMAROONAN GREY CUN SULAM MANIK PINK + BIRU + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



 NEW DESIGN KMC
1) SOLD TO MY DEAR K.MIN
2) SOLD TO MY DEAR ZAI
* SOLD * KMC 64 - MERAH MAROON PINK SULAM MANIK PINK + KUNING + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
KMC 65 - DARK LIGHT CHOC SULAM MANIK PINK + CHOC + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW DESIGN KMC
* SOLD TO MY DEAR ZAI *
KMC 66 - BIRU CHOC SULAM MANIK CHOC + BIRU + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***


NEW DESIGNS STOCKS - KAIN KURUNG SULAM MANIK PENUH EXCLUSIVE
CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE

NEW 
* SOLD TO MY DEAR AFIFAH *
KMC 47 - MAROON PINK SULAM MANIK PINK MERAH HITAM- RM 100
MATERIAL : CHIFFON ( ade yg kate tak jarang sgt, jd tak perlu lining.. terpulang pd masing2.. if taknak lining, juz pakai inner je senang.. )
UKURAN : 4.5 METER
SIMPLE & CLASS  
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
- Gambar ke 3 adlh gambar utk contoh manik dihujung tangan, mmg banyak manik nye -

NEW
KMC 48 - DARK LIGHT BLUE MANIK LIGHT BLUE HITAM- RM 100
MATERIAL : CHIFFON ( ade yg kate tak jarang sgt, jd tak perlu lining.. terpulang pd masing2.. if taknak lining, juz pakai inner je senang.. )
UKURAN : 4.5 METER
SIMPLE & CLASS
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
- Gambar ke 3 adlh gambar utk contoh manik dihujung tangan, mmg banyak manik nye -
 

NEW 
KMC 50- DARK LIGHT PURPLE MANIK LIGHT PURPLE HITAM- RM 100
MATERIAL : CHIFFON ( ade yg kate tak jarang sgt, jd tak perlu lining.. terpulang pd masing2.. if taknak lining, juz pakai inner je senang.. )
UKURAN : 4.5 METER
SIMPLE & CLASS
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
- Gambar ke 3 adlh gambar utk contoh manik dihujung tangan, mmg banyak manik nye -


NEW 
1) SOLD TO MY DEAR AFIFAH
2)
KMC 51 - DARK BLUE TURQOISE MANIK LIGHT BLUE HITAM- RM 100
MATERIAL : CHIFFON ( ade yg kate tak jarang sgt, jd tak perlu lining.. terpulang pd masing2.. if taknak lining, juz pakai inner je senang.. )
UKURAN : 4.5 METER
SIMPLE & CLASS
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
- Gambar ke 3 adlh gambar utk contoh manik dihujung tangan, mmg banyak manik nye -


NEW ARRIVAL STOCKS KAIN KURUNG SULAM MANIK EXCLUSIVE -
 CHIFFON ( TAK JARANG SGT ) *** baca explaination kat bawah ***

*** wana tersalah letak code tau mase upload pagi td ( 15jun )  utk chiffon sulam bunga timbul kat bwh ni... code nye TERsama dgn code utk japanese silk sulam bunga timbul... sape yang booked kat wana tadi, wana mtk tlg sgt2 recheck blk codes ye... wana dah edit... wana mtk ampun mtk maaf sgt2... huhuhu almaklumlah upload tgh2 mlm smp ke subuh.. mamai...=( thanks darlings.. ***

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE

NEW DESIGN KMC
KMC 200 - BIRU CHOC SULAM BUNGA TIMBUL DARK LIGHT BLUE + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
KMC 201 -HIJAU LUMUT SULAM BUNGA TIMBUL KUNING + CREAM + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
* SOLD TO MY DEAR LINA *
KMC 202 - MAROON GREY SULAM BUNGA TIMBUL PINK + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR K.MIN*
KMC 203 - PURPLE GREY SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
* SOLD TO MY DEAR ZAI *
KMC 204 - DARK LIGHT CHOC SULAM BUNGA TIMBUL LIGHT CHOC + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
*******SOLD*******
KMC 205 - MERAH MAROON PINK CHOC SULAM BUNGA TIMBUL PINK+ HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
*BOOKED BY MY DEAR SHA*
KMC 206 - HITAM GREY SULAM BUNGA TIMBUL GREY+ HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***





NEW DESIGN KMC
1) SOLD TO MY DEAR PN MAJDAH
2) SOLD TO MY DEAR LINA
* SOLD * KMC 207 - DARK LIGHT BLUE SULAM BUNGA TIMBUL GREY+ HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR ZAI *
KMC 208 - MAROON PINK SULAM BUNGA TIMBUL PINK + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
1) SOLD TO MY DEAR RAHAYU
2) SOLD TO MY DEAR PN MAJDAH
* SOLD * KMC 209 - MAROON LIGHT HIJAU SULAM BUNGA TIMBUL PEACH + PINK + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR K.RONITA*
KMC 210 - BIRU KETURQOISAN SULAM BUNGA TIMBUL TURQOISE + BIRU + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
1) SOLD TO MY DEAR KAK ZU
2)
KMC 211 - HIJAU LUMUT CHOC SULAM BUNGA TIMBUL KUNING + CREAM + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
KMC 212 - DARK LIGHT CHOC SULAM BUNGA TIMBUL CHOC + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMC 213 - PURPLE GREY SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW DESIGN KMC
* SOLD TO MY DEAR ZAI*
KMC 214 - BIRU CHOC SULAM BUNGA TIMBUL BIRU + TURQOISE + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
*BOOKED BY MY DEAR BARIAH*
KMC 215 - HIJAU LUMUT LIGHT GREEN SULAM BUNGA TIMBUL KUNING + CREAM+ HIJAU -  RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
* SOLD TO MY DEAR LINA *
KMC 216 - MAROON PINK SULAM BUNGA TIMBUL PINK+ HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
* SOLD TO MY DEAR ZAI *
KMC 217 - BIRU KETURQOISAN SULAM BUNGA TIMBUL BIRU + TURQOISE + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW ARRIVAL STOCKS KAIN KURUNG @ KAIN JUBAH SULAM MANIK EXCLUSIVE - JAPANESE SILK

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE

NEW 
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMC 67 - PURPLE GREY MANIK PURPLE GOLD HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH




NEW 
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMC 68 - CREAM GOLD ORANGE GREY MANIK PINK GOLD HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH



NEW 
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMC 69 - PINK MANIK PURPLE ORANGE HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH



NEW 
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMC 70 -MERAH MAROON GREY MANIK PINK ORANGE HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH



NEW 
*SOLD TO MY DEAR PN ROSNAH SGPORE*
KMC 71 -DARK LIGHT CHOC ORANGE MANIK CHOC PINK HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH



NEW 
* SOLD TO MY DEAR LINA *
KMC 72 - BIRU CHOC MANIK BIRU TURQOISE CHOC HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH



NEW 
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMC 73 - PURPLE PINK GREY MANIK PURPLE GOLD HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH



NEW 
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMC 74 -MERAH MAROON GREY MANIK PINK ORANGE HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH



NEW 
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMC 75 - PURPLE GREY MANIK PURPLE GOLD HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH


NEW DESIGN STOCKS KAIN KURUNG @ KAIN JUBAH BERCORAK SULAM BUNGA TIMBUL EXCLUSIVE - JAPANESE SILK

*** wana suke designs kat bawah ni semua sbb nye sooo cute and cantik... sweet je... kalau pakai mmg menyerlah laa dengan sulam bunga timbul nye... =) ***

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE

NEW DESIGN KMC
KMC 125 - PINK SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + ORANGE + PEACH + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMC 126 - MAROON LIGHT GREEN SULAM BUNGA TIMBUL PINK + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-




NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR DIANA*
KMC 127 - GOLD GREY CREAM SULAM BUNGA TIMBUL ORANGE + PEACH + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMC 128 - PURPLE PINK SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + PINK + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-




NEW DESIGN KMC
KMC 129 - DARK LIGHT CHOC ORANGE SULAM BUNGA TIMBUL CHOC + ORANGE + PEACH + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-




NEW DESIGN KMC
KMC 130 - PINK SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + ORANGE + PEACH + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-





NEW DESIGN KMC
KMC 131 - HIJAU GOLD CHOC ORANGE SULAM BUNGA TIMBUL CHOC + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-






NEW DESIGN KMC
KMC 132 - PURPLE PINK SULAM BUNGA TIMBUL PINK + PURPLE + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-




NEW DESIGN KMC
KMC 133 - DARK LIGHT CHOC ORANGE SULAM BUNGA TIMBUL CHOC + ORANGE + PEACH + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-





NEW DESIGN KMC
KMC 134 - MAROON BIRU KEPURPLEAN SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + LIGHT RED + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-


 
NEW DESIGN KMC
KMC 106 - ORANGE SULAM BUNGA TIMBUL PEACH + CHOC - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-




NEW DESIGN KMC
KMC 135 -PINK PURPLISH SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + ORANGE + PEACH + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR MUNIRAH*
KMC 136 - GOLD CHOC SULAM BUNGA TIMBUL GOLD + CHOC + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
KMC 137 - LIGHT DARK CHOC ORANGE SULAM BUNGA TIMBUL CHOC + ORANGE + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
KMC 138 - BIRU CHOC SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + BIRU + CHOC + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-




NEW DESIGN KMC
KMC 139 - MAROON BIRU KEPURPLEAN SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + LIGHT RED + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMC 140 - BIRU CHOC SULAM BUNGA TIMBUL BIRU TURQOISE + CHOC + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMC 141 - MAROON BIRU KEPURPLEAN SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + LIGHT RED + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-


NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR PN DAYANG*
KMC 142 - GOLD CHOC SULAM BUNGA TIMBUL CHOC + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-


NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMC 143 - PURPLE GREY SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMC 144 - MAROON MERAH GREY SULAM BUNGA TIMBUL LIGHT RED + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-




NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMC 145 - PURPLE GREY SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-


NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMC 146 - LIGHT GREEN HIJAU LUMUT CHOC SULAM BUNGA TIMBUL CHOC + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMC 147 - MAROON BIRU KEPURPLEAN SULAM BUNGA TIMBUL LIGHT RED + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMC 148 -PURPLE PINK SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + PINK + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
* SOLD TO MY DEAR ZAI *
KMC 149 - MAROON BIRU KEPURPLEAN SULAM BUNGA TIMBUL LIGHT RED + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
KMC 150 - PINK SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE +ORANGE + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMC 151 - BIRU CHOC SULAM BUNGA TIMBUL BIRU + TURQOISE + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
* SOLD TO MY DEAR ZAI *
KMC 152 - MERAH GREY SULAM BUNGA TIMBUL LIGHT RED + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
KMC 153 - MAROON LIGHT GREEN SULAM BUNGA TIMBUL GOLD + MAROON + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
KMC 154 - LIGHT HIJAU LUMUT CHOC SULAM BUNGA TIMBUL HIJAU LUMUT + GOLD + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
* SOLD TO MY DEAR PN KAMARIAH *
KMC 155 - BIRU CHOC SULAM BUNGA TIMBUL BIRU TURQOISE + CHOC + HIJAU -
 RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMC 156 - MAROON MERAH GREY SULAM BUNGA TIMBUL LIGHT RED + HIJAU - 
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
KMC 157 - LIGHT HIJAU LUMUT PEACH GREY SULAM BUNGA TIMBUL GREY +ORANGE + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
1) SOLD TO MY DEAR ILYANA
2)
KMC 158 - MAROON MERAH GREY SULAM BUNGA TIMBUL LIGHT RED + HIJAU - 
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-




NEW DESIGN KMC
KMC 159 - LIGHT HIJAU LUMUT PEACH GREY CREAM SULAM BUNGA TIMBUL GREY + ORANGE + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMC 160 - PURPLE GREY SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE +GREY + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
KMC 161 -LIGHT HIJAU LUMUT CHOC SULAM BUNGA TIMBUL HIJAU LUMUT + GOLD + CHOC - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
* SOLD TO MY DEAR PN SIMMA *
KMC 162 - BIRU CHOC SULAM BUNGA TIMBUL BIRU TURQOISE + CHOC + HIJAU - 
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR ILYANA*
KMC 163 - MAROON BIRU KEPURPLEAN SULAM BUNGA TIMBUL LIGHT RED + BIRU + PURPLE  - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMC 164 - PURPLE GREY SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + GREY + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMC 165 - LIGHT CHOC GOLD HIJAU SULAM BUNGA TIMBUL CHOC + GOLD + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMC 166 - MAROON BIRU KEPURPLEAN SULAM BUNGA TIMBUL LIGHT RED + BIRU + PURPLE  + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW ARRIVAL STOCKS KAIN KURUNG SULAM BUNGA TIMBUL + SULAM BATIK EXCLUSIVE -
NEW ELEGANT DESIGN

*** zoom kat gambar utk lihat kelainan & keistimewaan design ini iaitu sulam batik pd bunga*** 

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE

 DESIGN BARU ELEGANT...
*SOLD TO MY DEAR K.JARINA*
KMB 121 - RM 100... HITAM SULAM BUNGA TIMBUL BATIK MAROON GOLD...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : KAIN LEMBUT KELLY
4 METER
MMG CLASS SGT2...
Sulam timbul bercorak yg sangat cantik & class... Sulam nya ade kelainan sebab disulam kan dengan material batik dibahagian bunga ( dikain baju )... PLSS ZOOM PD GAMBAR UTK NAMPAK LEBIH JELAS... =)
** cuns.. **


 DESIGN BARU ELEGANT...
KMB 122 - RM 100... HITAM SULAM BUNGA TIMBUL BATIK GREY GOLD...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : KAIN LEMBUT KELLY
4 METER
MMG CLASS SGT2...
Sulam timbul bercorak yg sangat cantik & class... Sulam nya ade kelainan sebab disulam kan dengan material batik dibahagian bunga ( dikain baju )... PLSS ZOOM PD GAMBAR UTK NAMPAK LEBIH JELAS... =)
** class **


DESIGN BARU ELEGANT...
*SOLD TO MY DEAR PN ROSNAH SGPORE*
KMB 123 - RM 100... HITAM SULAM BUNGA TIMBUL BATIK GOLD...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : KAIN LEMBUT KELLY
4 METER
MMG CLASS SGT2...
Sulam timbul bercorak yg sangat cantik & class... Sulam nya ade kelainan sebab disulam kan dengan material batik dibahagian bunga ( dikain baju )... PLSS ZOOM PD GAMBAR UTK NAMPAK LEBIH JELAS... =)



DESIGN BARU ELEGANT...
*SOLD TO MY DEAR PN DAYANG*
KMB 124 - RM 100... HITAM SULAM BUNGA TIMBUL BATIK ORANGE GOLD...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : KAIN LEMBUT KELLY
4 METER
MMG CLASS SGT2...
Sulam timbul bercorak yg sangat cantik & class... Sulam nya ade kelainan sebab disulam kan dengan material batik dibahagian bunga ( dikain baju )... PLSS ZOOM PD GAMBAR UTK NAMPAK LEBIH JELAS... =)



DESIGN BARU ELEGANT...
* SOLD TO MY DEAR ON MAJDAH *
KMB 125 - RM 100... HITAM SULAM BUNGA TIMBUL BATIK BIRU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : KAIN LEMBUT KELLY
4 METER
MMG CLASS SGT2...
Sulam timbul bercorak yg sangat cantik & class... Sulam nya ade kelainan sebab disulam kan dengan material batik dibahagian bunga ( dikain baju )... PLSS ZOOM PD GAMBAR UTK NAMPAK LEBIH JELAS... =)



DESIGN BARU ELEGANT...
*SOLD TO MY DEAR ANEES*
KMB 126 - RM 100... HITAM SULAM BUNGA TIMBUL BATIK HIJAU GOLD...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : KAIN LEMBUT KELLY
4 METER
MMG CLASS SGT2...
Sulam timbul bercorak yg sangat cantik & class... Sulam nya ade kelainan sebab disulam kan dengan material batik dibahagian bunga ( dikain baju )... PLSS ZOOM PD GAMBAR UTK NAMPAK LEBIH JELAS... =)



DESIGN BARU ELEGANT...
*SOLD TO MY DEAR ANEES*
KMB 127 - RM 100... HITAM SULAM BUNGA TIMBUL BATIK PINK PURPLE...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : KAIN LEMBUT KELLY
4 METER
MMG CLASS SGT2...
Sulam timbul bercorak yg sangat cantik & class... Sulam nya ade kelainan sebab disulam kan dengan material batik dibahagian bunga ( dikain baju )... PLSS ZOOM PD GAMBAR UTK NAMPAK LEBIH JELAS... =)



DESIGN BARU ELEGANT...
*SOLD TO MY DEAR NURDIAH*
KMB 128 - RM 100... HITAM SULAM BUNGA TIMBUL BATIK GREY...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : KAIN LEMBUT KELLY
4 METER
MMG CLASS SGT2...
Sulam timbul bercorak yg sangat cantik & class... Sulam nya ade kelainan sebab disulam kan dengan material batik dibahagian bunga ( dikain baju )... PLSS ZOOM PD GAMBAR UTK NAMPAK LEBIH JELAS... =)
** smart **



DESIGN BARU ELEGANT...
*SOLD TO MY DEAR NURDIAH*
KMB 129 - RM 100... HITAM SULAM BUNGA TIMBUL BATIK PURPLE...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : KAIN LEMBUT KELLY
4 METER
MMG CLASS SGT2...
Sulam timbul bercorak yg sangat cantik & class... Sulam nya ade kelainan sebab disulam kan dengan material batik dibahagian bunga ( dikain baju )... PLSS ZOOM PD GAMBAR UTK NAMPAK LEBIH JELAS... =)
** cantiks **



DESIGN BARU ELEGANT...
* SOLD TO MY DEAR ZAI *
KMB 130 - RM 100... HITAM SULAM BUNGA TIMBUL BATIK PINK...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : KAIN LEMBUT KELLY
4 METER
MMG CLASS SGT2...
Sulam timbul bercorak yg sangat cantik & class... Sulam nya ade kelainan sebab disulam kan dengan material batik dibahagian bunga ( dikain baju )... PLSS ZOOM PD GAMBAR UTK NAMPAK LEBIH JELAS... =)



NEW ARRIVAL STOCKS KAIN KURUNG SULAM BUNGA TIMBUL EXCLUSIVE -
NEW SWEET DESIGN

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE

DESIGN BARU SWEET...
* SOLD TO MY DEAR ZAI *
KMB 131 - RM 100... BABY BLUE SULAM PEACH PINK CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
* SOLD TO MY DEAR ZAI *
KMB 132 - RM 100... LIGHT CHOC SULAM PEACH PINK CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...





DESIGN BARU SWEET...
KMB 133 - RM 100... SWEET PURPLE SULAM PEACH PINK CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...





DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR PN MAJDAH*
KMB 134 - RM 100... SWEET LIGHT GREEN SULAM PEACH PINK CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...





DESIGN BARU SWEET...
KMB 135 - RM 100... CHOC SULAM PEACH PINK CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...





DESIGN BARU SWEET...
KMB 136 - RM 100... BABY PINK SULAM PEACH PINK CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...





DESIGN BARU SWEET...
KMB 137 - RM 100... ORANGE KEJINGGAAN CUN SULAM PEACH PINK CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...





DESIGN BARU SWEET...
KMB 138 - RM 100... LIGHT PURPLE SULAM PEACH PINK CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...





DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR PN MAJDAH*
KMB 139 - RM 100... HIJAU MUDA ( PUCUK PISANG ) SULAM PEACH PINK CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...





DESIGN BARU SWEET...
KMB 140 - RM 100... SWEET GOLD SULAM PEACH PINK CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...





DESIGN BARU SWEET...
1)SOLD TO MY DEAR PN MAJDAH
2)
KMB 141 - RM 100...  SWEET PURPLE SULAM PEACH PINK CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR ANEES*
KMB 142 - RM 100... DARK TURQOISE SULAM LIGHT TURQOISE CREAM BIRU HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR KAK AZIE*
KMB 143 - RM 100...MAROON SULAM PINK CREAM BIRU HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
**** SOLD *****
KMB 144 - RM 100... DARK CHOC SULAM PINK CREAM BIRU HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR K.HASLINDA*
KMB 145 - RM 100... GREY SULAM PINK CREAM BIRU HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR ANEES*
KMB 146 - RM 100... LIGHT TURQOISE SULAM PINK  CREAM BIRU HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR K.HASLINDA*
KMB 147 - RM 100... GREY SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR ANEES*
KMB 148 - RM 100... DARK PURPLE SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR ANEES*
KMB 149 - RM 100... SWEET LIGHT GREEN SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR ANEES*
KMB 150 - RM 100...BABY PINK SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR ANEES*
KMB 151 - RM 100...DARK CHOC SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
KMB 152 - RM 100... SWEET LIGHT PEACH PINKISH SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...


DESIGN BARU SWEET...
1) SOLD TO MY DEAR PN ROSNAH SGPORE
2)
KMB 153 - RM 100...  MAROON SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
* SOLD TO MY DEAR PN ROSNAH SGPORE*
KMB 154  - RM 100... DARK PURPLE SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
KMB 155 - RM 100... LIGHT CHOC SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR PN ROSNAH SGPORE*
KMB 156 - RM 100... DARK TURQOISE SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...





DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR PN ROSNAH SGPORE*
KMB 157 - RM 100... SWEET PINK BELACAN SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR RAHAYU*
KMB 158 - RM 100...DARK CHOC SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
1)SOLD TO MY DEAR LINA
2)
KMB 160 - RM 100... MAROON SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR PN ROSNAH SGPORE*
KMB 161 - RM 100... LIGHT CHOC SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR PN ROSNAH SGPORE*
KMB 162 - RM 100... PURPLE SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR K. JARINA*
KMB 163 - RM 100... HIJAU LUMUT SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
KMB 164 - RM 100... SWEET PEACH PINKISH SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
1) SOLD TO MY DEAR K.JARINA*
2)
KMB 165 - RM 100...MAROON SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
KMB 166 - RM 100... CHOC GOLDISH SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
1) SOLD TO MY DEAR PN ROSNAH SGPORE
2) SOLD TO MY DEAR K. JARINA
KMB 167 - RM 100...DARK BLUE SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
KMB 168 - RM 100... DARK CHOC SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...


NEW ARRIVAL STOCKS KAIN KURUNG SULAM MANIK EXCLUSIVE

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE


NEW
*SOLD TO MY DEAR JULIA*
KMM 252- BABY BLUE MANIK PINK BIRU HIJAU - RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk




NEW
* SOLD TO MY DEAR CIKGU ASMA *
KMM 253- LIGHT PURPLE MANIK  PURPLE  HIJAU - RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk




NEW
KMM 254 - LIGHT CHOC MANIK CHOC HIJAU - RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk




NEW
*SOLD TO MY DEAR PN ROSNAH SGPORE*
KMM 255- MAROON MANIK LIGHT PURPLE KUNING HIJAU - RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk



NEW
*SOLD TO MY DEAR ANEES*
KMM 256- HITAM MANIK PINK HIJAU - RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk




NEW
*SOLD TO MY DEAR HALIJAH*
KMM 257 - DARK PURPLE MANIK LIGHT PURPLE PINK HIJAU - RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk




NEW
* SOLD TO MY DEAR PN MAJDAH *
KMM 258 - SWEET PINK BELACAN MANIK PINK BIRU HIJAU - RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk




NEW
*SOLD TO MY DEAR AFIFAH*
KMM 259 - DARK BLUE MANIK LIGHT BIRU PINK HIJAU - RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk




NEW
*SOLD TO MY DEAR ANEES*
KMM 239 - MERAH MANIK PINK BIRU HIJAU - RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk


NEW
*SOLD TO MY DEAR K.YATI*
 KMM 218 - LIGHT GREEN TURQOISE MANIK HIJAU- RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER


NEW ARRIVAL STOCKS KAIN KURUNG @ KAIN JUBAH SULAM MANIK PENUH EXCLUSIVE

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE

NEW LIMITED EDITION
*SOLD TO MY DEAR SRI*
KMF 27 - LIGHT PURPLE HITAM MANIK LABUCI CHOC PURPLE KUNING - RM 130
MATERIAL : SATIN ( lembut & sejuk ) - TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH



NEW LIMITED EDITION
****SOLD****
KMF 28 - GOLD CHOC MANIK LABUCI CHOC GOLD KUNING - RM 130
MATERIAL : SATIN ( lembut & sejuk ) - TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH



NEW ARRIVAL STOCKS KAIN KURUNG  @ KAIN JUBAH SULAM BUNGA TIMBUL EXCLUSIVE - RAINBOW CREPE

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE

NEW MATERIAL
* SOLD TO MY DEAR PN SIMMA *
KMR 100 - HITAM SULAM BUNGA TIMBUL GREY - RM100
MATERIAL : RAINBOW CREPE  ( TAK PERLU LINING )
 3.5 METER TERUS BIDANG 60 ( BIDANG BESAR )
*** Boleh dibuat baju kurung pesak @ kurung moden @ jubah ***
Sulam bunga timbul design baru yang kemas & mewah... sungguh exclusive  & cantik...




NEW MATERIAL
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMR 101 - CHOC SULAM BUNGA TIMBUL PINK CREAM HIJAU - RM100
MATERIAL : RAINBOW CREPE  ( TAK PERLU LINING )
 3.5 METER TERUS BIDANG 60 ( BIDANG BESAR )
*** Boleh dibuat baju kurung pesak @ kurung moden @ jubah ***
Sulam bunga timbul design baru yang kemas & mewah... sungguh exclusive  & cantik...




NEW MATERIAL
KMR 102 - HIJAU SULAM BUNGA TIMBUL PINK CREAM HIJAU - RM100
MATERIAL : RAINBOW CREPE  ( TAK PERLU LINING )
 3.5 METER TERUS BIDANG 60  ( BIDANG BESAR )
*** Boleh dibuat baju kurung pesak @ kurung moden @ jubah ***
Sulam bunga timbul design baru yang kemas & mewah... sungguh exclusive  & cantik...




NEW MATERIAL
* SOLD TO MY DEAR MAYA *
KMR 103 - DARK BLUE SULAM BUNGA TIMBUL PINK CREAM HIJAU - RM100
MATERIAL : RAINBOW CREPE  ( TAK PERLU LINING )
 3.5 METER TERUS BIDANG 60  ( BIDANG BESAR )
*** Boleh dibuat baju kurung pesak @ kurung moden @ jubah ***
Sulam bunga timbul design baru yang kemas & mewah... sungguh exclusive  & cantik...



NEW MATERIAL
* BOOKED BY MY DEAR YAH *
KMR 104 - CHOC GOLDISH SULAM BUNGA TIMBUL PINK CREAM HIJAU - RM100
MATERIAL : RAINBOW CREPE  ( TAK PERLU LINING )
 3.5 METER TERUS BIDANG 60  ( BIDANG BESAR )
*** Boleh dibuat baju kurung pesak @ kurung moden @ jubah ***
Sulam bunga timbul design baru yang kemas & mewah... sungguh exclusive  & cantik...



NEW ARRIVAL  STOCKS KAIN KURUNG SULAM KERAWANG EXCLUSIVE

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE



 
KMT 51 - CHOC - RM 100
( KAIN KURUNG MODEN BERKERAWANG+ KAIN BATIK EXCLUSIVE SILK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
4 METER
kerawang yang begitu kemas & teliti pembuatan nya.. so exclusive... dgn combination warna yg menarik & naik..




*SOLD TO MY DEAR ANEES*
KMT 52 - SWEET BABY PINK - RM 100
( KAIN KURUNG MODEN BERKERAWANG+ KAIN BATIK EXCLUSIVE SILK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
4 METER
kerawang yang begitu kemas & teliti pembuatan nya.. so exclusive... dgn combination warna yg menarik & naik..



 

KMT 53 - SWEET PEACH  - RM 100
( KAIN KURUNG MODEN BERKERAWANG+ KAIN BATIK EXCLUSIVE SILK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
4 METER
kerawang yang begitu kemas & teliti pembuatan nya.. so exclusive... dgn combination warna yg menarik & naik..




KMT 54 - DARK BLUE - RM 100
( KAIN KURUNG MODEN BERKERAWANG+ KAIN BATIK EXCLUSIVE SILK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
4 METER
kerawang yang begitu kemas & teliti pembuatan nya.. so exclusive... dgn combination warna yg menarik & naik..





KMT 55 - MERAH BATA - RM 100
( KAIN KURUNG MODEN BERKERAWANG+ KAIN BATIK EXCLUSIVE SILK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
4 METER
kerawang yang begitu kemas & teliti pembuatan nya.. so exclusive... dgn combination warna yg menarik & naik..





* SOLD TO MY DEAR MAYA *
KMT 56 - PURPLE - RM 100
( KAIN KURUNG MODEN BERKERAWANG+ KAIN BATIK EXCLUSIVE SILK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
4 METER
kerawang yang begitu kemas & teliti pembuatan nya.. so exclusive... dgn combination warna yg menarik & naik..



*SOLD TO MY DEAR ANEES*
KMT 57 - HIJAU MUDA - RM 100
( KAIN KURUNG MODEN BERKERAWANG+ KAIN BATIK EXCLUSIVE SILK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
4 METER
kerawang yang begitu kemas & teliti pembuatan nya.. so exclusive... dgn combination warna yg menarik & naik..






KMT 58 - LIGHT CHOC - RM 100
( KAIN KURUNG MODEN BERKERAWANG+ KAIN BATIK EXCLUSIVE SILK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
4 METER
kerawang yang begitu kemas & teliti pembuatan nya.. so exclusive... dgn combination warna yg menarik & naik..





KMT 59 - MERAH - RM 100
( KAIN KURUNG MODEN BERKERAWANG+ KAIN BATIK EXCLUSIVE SILK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
4 METER
kerawang yang begitu kemas & teliti pembuatan nya.. so exclusive... dgn combination warna yg menarik & naik..



NEW ARRIVAL STOCKS JUBAH SIAP COMBINATION SULAM MANIK + SULAM BUNGA TIMBUL EXCLUSIVE

INFO :
* Available in 2 sizes : M & L
* Material : SGT lembut & tak panas ( sama material jubah dubai )
* SO CLASSY & ELEGANT sbb sulam dier mmg penuh di bahagian depan badan & hujung tangan
* SPECIAL sbb : combination SULAM manik + bunga timbul LIMITED EDITION
* HARGA : RM 130

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE

JBH 22 - HITAM SULAM CHOC HIJAU - RM130


JBH 23 - HITAM SULAM MERAH PINK HIJAU - RM130


JBH 24 - HITAM SULAM PINK PURPLE HIJAU - RM130


JBH 25 - HITAM SULAM CHOC HIJAU - RM130


JBH 26 - HITAM SULAM SWEET PINK BELACAN HIJAU - RM130


JBH 27 - HITAM SULAM BIRU HIJAU - RM130


JBH 28 - HITAM SULAM TURQOISE HIJAU - RM130

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ALL CODES & STOCKS YANG DI  ATAS & DI PAGE BELAKANG @ Older Posts are ALL SOLD OUT... ITU SEMUA PREVIOUS STOCKS... BOLEH PREORDER....
Boleh click Older Posts yg bertulisan kecil dibawah utk melihat codes ingin dipreorder...
THANKS SO MUCH... :-)



No comments:

Post a Comment