BUTIK IZIS

Friday, July 29, 2011

NEW ARRIVAL FOR AUGUST 2011 !!!!

ONLY FOR SERIOUS BUYERS PLSSS !!!!!!

NEW NEW NEW AUGUST 2011
STOCKS !!!!!

NEW DESIGNS + NEW ARRIVAL STOCKS KAIN KURUNG SULAM BUNGA TIMBUL EXCLUSIVE - COTTON

Oh My God!!! Design baru cotton sgt2 laaa SUPER DUPER sweet + cute sgt2... material cotton ni lembut sgt2... tak keras tau... wana yang tak suke cotton pun, ni dah ter fall in love with this cotton baru ni... THIS IS SUPERB darlings... trust me... sgt2 sweet if nak pakai ke office ke wedding ke or events... sbb dier tak OVER sgt ye utk yang taknak jadi OVER... very simple + sweet + supernice !!!

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE

NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR SHAZLYNA*
KMC 300 - BIRU GREY SULAM BUNGA TIMBUL DARK LIGHT BLUE - RM 130
MATERIAL : COTTON ( lembut & good quality )
UKURAN : 3.5 METER BIDANG BESAR 60
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR KAK MIN*
KMC 301 - PURPLE OFF WHITE SULAM BUNGA TIMBUL LIGHT PURPLE HIJAU- RM 130
MATERIAL : COTTON ( lembut & good quality )
UKURAN : 3.5 METER BIDANG BESAR 60
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***





NEW DESIGN KMC
*BOOKED BY MY DEAR PN MAJDAH*
KMC 302 - LIGHT GREEN TURQOISE OFF WHITE SULAM BUNGA TIMBUL DARK LIGHT TURQOISE HIJAU - RM 130
MATERIAL : COTTON ( lembut & good quality )
UKURAN : 3.5 METER BIDANG BESAR 60
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***






NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR ALIN*
KMC 303 - PEACHY PINKISH SULAM BUNGA TIMBUL DARK LIGHT PINK PEACH HIJAU- RM 130
MATERIAL : COTTON ( lembut & good quality )
UKURAN : 3.5 METER BIDANG BESAR 60
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***





NEW DESIGN KMC
KMC 304 - BIRU OFF WHITE SULAM BUNGA TIMBUL DARK LIGHT BIRU TURQOISE HIJAU - RM 130
MATERIAL : COTTON ( lembut & good quality )
UKURAN : 3.5 METER BIDANG BESAR 60
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** sgt comel tau***





NEW DESIGN KMC
KMC 305 - CHOC OFF WHITE SULAM BUNGA TIMBUL DARK LIGHT PEACH HIJAU - RM 130
MATERIAL : COTTON ( lembut & good quality )
UKURAN : 3.5 METER BIDANG BESAR 60
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** this is sweet baik yg muda atau yg tak berapa muda ( hehehe) pakai, sesuai sgt, sbb sweet colornye***




NEW DESIGN KMC
KMC 306 - PURPLE OFF WHITE SULAM BUNGA TIMBUL DARK LIGHT PURPLE HIJAU - RM 130
MATERIAL : COTTON ( lembut & good quality )
UKURAN : 3.5 METER BIDANG BESAR 60
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** purple ni very cute and nice sgt2***





NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR SHAZLYNA*
KMC 307 - LIGHT RED PINKISH SULAM BUNGA TIMBUL DARK LIGHT PINK HIJAU - RM 130
MATERIAL : COTTON ( lembut & good quality )
UKURAN : 3.5 METER BIDANG BESAR 60
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***






NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR KAK SAL*
KMC 308 - PURPLE OFF WHITE BIRU SULAM BUNGA TIMBUL DARK LIGHT PURPLE HIJAU - RM 130
MATERIAL : COTTON ( lembut & good quality )
UKURAN : 3.5 METER BIDANG BESAR 60
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** soft color, simple and nice***





NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR AKMAL*
KMC 309 - PEACH OFF WHITE SULAM BUNGA TIMBUL DARK LIGHT PEACH HIJAU - RM 130
MATERIAL : COTTON ( lembut & good quality )
UKURAN : 3.5 METER BIDANG BESAR 60
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***


--------------------------------------------------------------------------

NEW ARRIVAL STOCKS KAIN KURUNG SULAM BUNGA TIMBUL EXCLUSIVE -
 CHIFFON ( TAK JARANG SGT ) *** baca explaination kat bawah ***


CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE

NEW DESIGN KMC
 KMC 218 - DARK LIGHT PURPLE SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



 
NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR KAK MIN*
KMC 219 - ORANGE GREY SULAM BUNGA TIMBUL DARK  LIGHT ORANGE + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR K.NOORAFIZA*
 KMC 233 -MERAH MAROON CUN SULAM BUNGA TIMBUL PINK + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW DESIGN KMC
*SOLD*
 KMC 220 - DARK LIGHT TURQOISE SULAM BUNGA TIMBUL BIRU + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW DESIGN KMC
 KMC 221 - PINK MERAH SULAM BUNGA TIMBUL PINK + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR KAK MIN*
 KMC 222 - DARK LIGHT GREEN SULAM BUNGA TIMBUL KUNING + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR KAK YATI UITM*
 KMC 223 - DARK LIGHT CHOC HIJAU LUMUT SULAM BUNGA TIMBUL PINK PURPLISH + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR ILYANA*
 KMC 224 -ORANGE GREY SULAM BUNGA TIMBUL ORANGE + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW DESIGN KMC
 KMC 225 - DARK LIGHT PURPLE SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***


  
NEW DESIGN KMC
 KMC 226 - DARK LIGHT BLUE CHOC SULAM BUNGA TIMBUL BIRU + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW DESIGN KMC
 KMC 227 - DARK LIGHT PURPLE SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE PINKISH + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW DESIGN KMC
 KMC 228 - DARK LIGHT GREEN GOLDISH SULAM BUNGA TIMBUL KUNING + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
 KMC 229 - PINK RED SULAM BUNGA TIMBUL PINK + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR K.NOORAFIZA*
 KMC 230 - DARK LIGHT BIRU TURQOISE SULAM BUNGA TIMBUL BIRU + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR KAK MIN*
 KMC 231 - DARK PURPLE CHOC SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR K.NOORAFIZA*
 KMC 232 - MAROON PINK MAROON CUN SULAM BUNGA TIMBUL PINK + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR K.NOORAFIZA*
KMC 202 - MAROON GREY SULAM BUNGA TIMBUL PINK + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
KMC 211 - HIJAU LUMUT CHOC SULAM BUNGA TIMBUL KUNING + CREAM + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
KMC 212 - DARK LIGHT CHOC SULAM BUNGA TIMBUL CHOC + HIJAU - 
 RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
KMC 215 - HIJAU LUMUT LIGHT GREEN SULAM BUNGA TIMBUL KUNING + CREAM+ HIJAU -  RM 130
MATERIAL : CHIFFON  ( terpulang samada nak lining @ tak, majority kate tak jarang, so tak perlu lining... sbb kain nye tak nipis sgt @ mungkin ade yg nak lining, so no prob. yg pntg kain mmg SWEET )
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***


-------------------------------------------------------------------------------------


  NEW ARRIVAL STOCKS KAIN KURUNG SULAM MANIK EXCLUSIVE - CHIFFON

Darlings, ni new stocks yang baru smp.. Material nye chiffon good quality.. Kpd sesiapa yg nak beli lining skali dgn wana, wana ada, boleh sediakan...
HARGA LINING 4 Meter = RM 25...
COLOR LINING = Mengikut color kain
MATERIAL LINING = CHIFFON

HARGA KAIN WITHOUT LINING = RM 130
HARGA KAIN WITH LINING = RM 155

*** Tapi kalau nak beli kain saje pun boleh je, takde mslh... Wana sediakan lining coz nak mudahkan customers je.. =) ***

FOR SERIOUS BUYERS ONLY !!!

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE

NEW DESIGN KMC
KMC 60 - HIJAU LUMUT CHOC SULAM MANIK PINK + KUNING + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
 KMC 61 - PURPLE GREY SULAM MANIK PINK + PURPLE + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW DESIGN KMC
KMC 62 - GOLD CHOC SULAM MANIK CHOC + BIRU + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW DESIGN KMC
KMC 63 - PURPLE KEMAROONAN GREY CUN SULAM MANIK PINK + BIRU + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



 NEW DESIGN KMC
 KMC 64 - MERAH MAROON PINK SULAM MANIK PINK + KUNING + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
KMC 65 - DARK LIGHT CHOC SULAM MANIK PINK + CHOC + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR RAIHAN*
KMC 66 - BIRU CHOC SULAM MANIK CHOC + BIRU + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***


NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR K.NOORAFIZA*
KMC 78 - DARK LIGHT BLUE SULAM MANIK PINK + BIRU SILVER - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR K.NOORAFIZA*
KMC 79 - DARK LIGHT GREEN SULAM MANIK PINK + GOLD + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***





NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR K.NOORAFIZA*
KMC 80 - DARK LIGHT BIRU SULAM MANIK PINK +BIRU + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW DESIGN KMC
1) SOLD TO MY DEAR K.NOORAFIZA
2)
*AVAILABLE* KMC 81 - MAROON PINK SULAM MANIK PINK + KUNING + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***





NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR KAK MIN*
KMC 82 - DARK LIGHT BLUE SULAM MANIK PINK + BIRU + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
KMC 57 - GOLD CHOC SULAM MANIK PINK + KUNING + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
KMC 58 - DARK LIGHT CHOC SULAM MANIK PINK + CHOC + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
KMC 59 -BIRU CHOC SULAM MANIK CHOC + BIRU + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
*SOLD*
KMC 67 - BIRU CHOC SULAM MANIK PINK + BIRU + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW ARRIVAL STOCKS KAIN KURUNG @ KAIN JUBAH SULAM MANIK EXCLUSIVE - JAPANESE SILK

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE

KMC  77 - MERAH  MAROON MANIK PINK PURPLE HIJAU- RM 130
MATERIAL :JAPANESE SILK - TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH




KMC 76 - PURPLE CHOC MANIK PURPLE GOLD HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH



NEW COLOR
KMC 28 - HIJAU CHOC MANIK HIJAU CHOC- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** very very cuns... design sulam manik nya sweet.. ***



NEW COLOR
KMC 17 - HIJAU KUNING CHOC CHOC MANIK KUNING CHOC HIJAU- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
 *** elegan bile hijau and choc gold yellowish combine ***

----------------------------------------------------------------------------------------
NEW ARRIVAL STOCKS KAIN KURUNG SULAM BUNGA TIMBUL EXCLUSIVE -
NEW SWEET DESIGN

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE


DESIGN BARU SWEET...
KMB 174 - RM 100... SWEET PINK  BELACAN SULAM PINK CHOC GOLD HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul ala2 menjalar ke bawah.. tapi tak heavy... so juz nice...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR PN MAJDAH*
KMB 175 - RM 100...DARK TURQOISE SULAM PINK CHOC GOLD HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul ala2 menjalar ke bawah.. tapi tak heavy... so juz nice...



DESIGN BARU SWEET...
KMB 176 - RM 100... CHOC GOLDISH SULAM PINK CHOC GOLD HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul ala2 menjalar ke bawah.. tapi tak heavy... so juz nice...



DESIGN BARU SWEET...
KMB 177 - RM 100...DARK BLUE SULAM PINK CHOC GOLD HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul ala2 menjalar ke bawah.. tapi tak heavy... so juz nice...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR NORALINA*
KMB 178 - RM 100... MAROON SULAM PINK CHOC GOLD HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul ala2 menjalar ke bawah.. tapi tak heavy... so juz nice...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR KAK ATIE*
KMB 179 - RM 100... HIJAU PUCUK PISANG SULAM PINK CHOC GOLD HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul ala2 menjalar ke bawah.. tapi tak heavy... so juz nice...



DESIGN BARU SWEET...
KMB 180 - RM 100... LIGHT PURPLE SULAM PINK CHOC GOLD HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul ala2 menjalar ke bawah.. tapi tak heavy... so juz nice...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR PN DAYANG*
KMB 181 - RM 100...HITAM SULAM PURPLE PINKISH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul ala2 menjalar ke bawah.. tapi tak heavy... so juz nice...



DESIGN BARU SWEET...
KMB 182 - RM 100... LIGHT CHOC SULAM PINK CHOC GOLD HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul ala2 menjalar ke bawah.. tapi tak heavy... so juz nice...



DESIGN BARU SWEET...
KMB 183 - RM 100...MERAH SULAM PINK CHOC GOLD HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul ala2 menjalar ke bawah.. tapi tak heavy... so juz nice...



DESIGN SWEET
KMB 184 - RM 100... LIGHT PURPLE SULAM PINK ORANGE CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul ala2 matahari ni.. tak heavy...



DESIGN SWEET
KMB 185 - RM 100... SWEET LIGHT GREEN SULAM PINK ORANGE CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul ala2 matahari ni.. tak heavy...




DESIGN SWEET
KMB 186 - RM 100... SWEET PURPLE SULAM PINK ORANGE CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul ala2 matahari ni.. tak heavy...




DESIGN SWEET
*SOLD TO MY DEAR NORLY*
KMB 187 - RM 100... GOLD KEHIJAUAN CUN SULAM PINK ORANGE CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul ala2 matahari ni.. tak heavy...




 
1) SOLD TO MY DEAR NORLY
2)
*AVAILABLE*  KMB 93 - RM 100...DARK PURPLE SULAM PURPLE ORANGE CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul ala2 matahari ni.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
KMB 166 - RM 100... CHOC GOLDISH SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...




DESIGN BARU SWEET...
KMB 164 - RM 100... SWEET PEACH PINKISH SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
1) SOLD TO MY DEAR NAZ
2)
*AVAILABLE* KMB 165 - RM 100...MAROON SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR K.NOORAFIZA*
KMB 174 - RM 100... BABY BLUE SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
*BOOKED BY MY DEAR PN MAJDAH*
KMB 162 - RM 100... PURPLE SULAM PINK CREAM PEACH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...

DESIGN BARU SWEET...
KMB 99 - RM 100... LIGHT CHOC SULAM PINK PURPLE CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul ala2 matahari ni.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR NAZ*
KMB 188 - RM 100... HITAM SULAM PURPLE PINKISH HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...





DESIGN BARU SWEET...
KMB 189 - RM 100... GREY SULAM PINK PEACH CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR NAZ*
KMB 190 - RM 100... PINK SULAM PINK PEACH CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
KMB 152 - RM 100... PEACH SULAM PINK PEACH CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR NORLY*
KMB 192 - RM 100... DARK TURQOISE SULAM PINK PEACH CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR NAZ*
KMB 193 - RM 100... DARK BLUE SULAM PINK PEACH CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR AISHA*
KMB 194 - RM 100...HIJAU TIRQOISE SULAM PINK PEACH CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
1) SOLD TO MY DEAR KAK NOOR AFIZA
2)
*AVAILABLE* KMB 195 - RM 100... CHOC SULAM PINK PEACH CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR NAZ*
KMB 196 - RM 100... MERAH SULAM PINK PEACH CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
* SOLD TO MY DEAR PN DAYANG*
KMB 115 - RM 100... LIGHT CHOC SULAM PURPLE ORANGE CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul BUNGA MATAHARI + LILY.. tak heavy...
 


KMB 169 - RM 100... HIJAU LUMUT SULAM PINK  CREAM ORANGE HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



*SOLD TO MY DEAR RAHAYU*
KMB 170 - RM 100... DARK PURPLE SULAM PINK  CREAM ORANGE HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



KMB 171 - RM 100... CHOC SULAM PINK  CREAM ORANGE HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



KMB 172 - RM 100... MAROON SULAM PINK  CREAM ORANGE HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



KMB 173 - RM 100... GOLDISH CHOC SULAM PINK  CREAM ORANGE HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...




KMB 145 - RM 100... GREY SULAM PINK CREAM BIRU HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...

-----------------------------------------------------------------------------

NEW ARRIVAL STOCKS KAIN KURUNG SULAM MANIK EXCLUSIVE

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE


NEW
*SOLD TO MY DEAR KAK MIN*
KMM 260 - PINK MANIK GOLD PINK HIJAU - RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk



NEW
*SOLD TO MY DEAR KAK MIN*
KMM 261 - SWEET PURPLE MANIK LIGHT PINK PURPLISH KUNING HIJAU - RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk



NEW
*SOLD TO MY DEAR MUNIRAH*
KMM 262 - ORANGE KEJINGGAAN CUN MANIK LIGHT ORANGE SILVER - RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk



NEW
*SOLD TO MY DEAR NURDIAH*
KMM 263 - MERAH MANIK PINK KUNING HIJAU - RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk



NEW
*SOLD TO MY DEAR NURDIAH*
KMM 264 -SWEET LIGHT PEACH MANIK ORANGE BIRU HIJAU - RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk



NEW
*SOLD TO MY DEAR NURDIAH*
KMM 237 - DARK PURPLE MANIK LIGHT PURPLE KUNING HIJAU - RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk



NEW
*SOLD TO MY DEAR NURDIAH*
KMM 265 - MAROON MANIK PINK CHOC HIJAU - RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk


NEW
*SOLD TO MY DEAR PN DAYANG*
KMM 269 - SWEET PURPLE MANIK PURPLE CHOC HIJAU - RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk



NEW
******* SOLD ******
KMM 266 - MERAH MANIK PINK KUNING HIJAU - RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk



NEW
*SOLD TO MY DEAR HALIJAH*
KMM 267 - MAROON MANIK PINK CHOC HIJAU - RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk


NEW
KMM 254 - LIGHT CHOC MANIK CHOC HIJAU - RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk


NEW
*SOLD TO MY DEAR NURDIAH*
KMM 268 - MAROON MANIK PINK BIRU HIJAU - RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk


NEW ARRIVAL STOCKS KAIN KURUNG @ KAIN JUBAH SULAM MANIK PENUH EXCLUSIVE

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE


KMF 29 - PINK MAROON MANIK LABUCI PINK SILVER - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK - TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***




NEW COLOR
KMF 30 -  PURPLE GREY MANIK LABUCI PURPLE SILVER HITAM - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK - TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH




NEW COLOR
KMF 31 -  CREAM GOLD HITAM BIRU ORANGE MANIK LABUCI CHOC ORANGE BIRU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK - TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH




NEW DESIGN MANIK
KMF 32 -  BIRU CHOC MANIK LABUCI BIRU CHOC - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK - TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH




NEW DESIGN MANIK
KMF 33 -  PURPLE GREY MANIK LABUCI PURPLE HITAM - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK - TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
STILL AVAILABLE STOCKS FOR RAYA JULY 2ND BACTH 2011


1) SOLD TO MY DEAR PN NORHAYATI
2)
NEW
KMC 48 - DARK LIGHT BLUE MANIK LIGHT BLUE HITAM- RM 100
MATERIAL : CHIFFON ( ade yg kate tak jarang sgt, jd tak perlu lining.. terpulang pd masing2.. if taknak lining, juz pakai inner je senang.. )
UKURAN : 4.5 METER
SIMPLE & CLASS
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
- Gambar ke 3 adlh gambar utk contoh manik dihujung tangan, mmg banyak manik nye -



NEW DESIGN
KMF 19 - LIGHT CHOC GREEN MANIK LABUCI CHOC CREAM - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** design manik simple n elegant ***
 

NEW DESIGN
1 ) SOLD TO MY DEAR NUUL
2)
KMF 23 - HIJAU ORANGE CREAM GREY MANIK LABUCI CREAM ORANGE GREY - RM130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
***design manik dier sgt2 simple n sweet.. tak heavy*** 


\
NEW DESIGN
KMF 24 - PINK PURPLE GREY MANIK LABUCI PURPLE PINK GREY - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** cantik and so sweet... ***

NEW DESIGN
KMF 02 - HIJAU CHOC MANIK LABUCI CREAM CHOC HIJAU- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** color yg tak heavy... cantik dipandang ***



NEW DESIGN
KMF 07 - PINK PURPLE MANIK LABUCI PURPLE PINK- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** very very sweet.... love it! ***


NEW DESIGN
KMF 15 - HIJAU LUMUT LIGHT GREEN CHOC MANIK LABUCI HIJAU CREAM CHOC - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** very elegan darlings... =) ***



NEW DESIGN KMC
KMC 125 - PINK SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + ORANGE + PEACH + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-





NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR K.NOORAFIZA*
KMC 129 - DARK LIGHT CHOC ORANGE SULAM BUNGA TIMBUL CHOC + ORANGE + PEACH + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-




NEW DESIGN KMC
KMC 130 - PINK SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + ORANGE + PEACH + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-





NEW DESIGN KMC
KMC 131 - HIJAU GOLD CHOC ORANGE SULAM BUNGA TIMBUL CHOC + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-






NEW DESIGN KMC
KMC 132 - PURPLE PINK SULAM BUNGA TIMBUL PINK + PURPLE + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-




NEW DESIGN KMC
KMC 133 - DARK LIGHT CHOC ORANGE SULAM BUNGA TIMBUL CHOC + ORANGE + PEACH + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-





NEW DESIGN KMC
KMC 134 - MAROON BIRU KEPURPLEAN SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + LIGHT RED + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-


 
NEW DESIGN KMC
KMC 106 - ORANGE SULAM BUNGA TIMBUL PEACH + CHOC - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-




NEW DESIGN KMC
KMC 135 -PINK PURPLISH SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + ORANGE + PEACH + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
KMC 137 - LIGHT DARK CHOC ORANGE SULAM BUNGA TIMBUL CHOC + ORANGE + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
KMC 138 - BIRU CHOC SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + BIRU + CHOC + HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-




NEW DESIGN KMC
KMC 139 - MAROON BIRU KEPURPLEAN SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + LIGHT RED + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** ade sulam bunga timbul dihujung tangan juga ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
KMC 150 - PINK SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE +ORANGE + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
KMC 153 - MAROON LIGHT GREEN SULAM BUNGA TIMBUL GOLD + MAROON + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
KMC 154 - LIGHT HIJAU LUMUT CHOC SULAM BUNGA TIMBUL HIJAU LUMUT + GOLD + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
KMC 157 - LIGHT HIJAU LUMUT PEACH GREY SULAM BUNGA TIMBUL GREY +ORANGE + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR KAK SAL*
KMC 158 - MAROON MERAH GREY SULAM BUNGA TIMBUL LIGHT RED + HIJAU - 
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-




NEW DESIGN KMC
KMC 159 - LIGHT HIJAU LUMUT PEACH GREY CREAM SULAM BUNGA TIMBUL GREY + ORANGE + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-


NEW DESIGN KMC
KMC 161 -LIGHT HIJAU LUMUT CHOC SULAM BUNGA TIMBUL HIJAU LUMUT + GOLD + CHOC - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
KMC 167 -PURPLE KEBIRUAN CHOC SULAM BUNGA TIMBUL PURPLE + BIRU + GOLD - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-



NEW DESIGN KMC
KMC 168 -  LIGHT HIJAU LUMUT PEACH GREY CREAM SULAM BUNGA TIMBUL GREY + ORANGE + HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH-

DESIGN BARU SWEET...
KMB 133 - RM 100... SWEET PURPLE SULAM PEACH PINK CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
KMB 135 - RM 100... CHOC SULAM PEACH PINK CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
KMB 136 - RM 100... BABY PINK SULAM PEACH PINK CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
KMB 137 - RM 100... ORANGE KEJINGGAAN CUN SULAM PEACH PINK CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
KMB 138 - RM 100... LIGHT PURPLE SULAM PEACH PINK CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
KMB 140 - RM 100... SWEET GOLD SULAM PEACH PINK CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak sweet... penuh dari atas ke bawah kain... tapi tak nampak over sbb tak heavy...




NEW MATERIAL
KMR 102 - HIJAU SULAM BUNGA TIMBUL PINK CREAM HIJAU - RM100
MATERIAL : RAINBOW CREPE  ( TAK PERLU LINING )
 3.5 METER TERUS BIDANG 60  ( BIDANG BESAR )
*** Boleh dibuat baju kurung pesak @ kurung moden @ jubah ***
Sulam bunga timbul design baru yang kemas & mewah... sungguh exclusive  & cantik...



NEW ARRIVAL  STOCKS KAIN KURUNG SULAM KERAWANG EXCLUSIVE

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE



 
*SOLD TO MY DEAR NURDIAH*
KMT 51 - CHOC - RM 100
( KAIN KURUNG MODEN BERKERAWANG+ KAIN BATIK EXCLUSIVE SILK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
4 METER
kerawang yang begitu kemas & teliti pembuatan nya.. so exclusive... dgn combination warna yg menarik & naik..




 
*SOLD TO MY DEAR NURDIAH*
KMT 53 - SWEET PEACH  - RM 100
( KAIN KURUNG MODEN BERKERAWANG+ KAIN BATIK EXCLUSIVE SILK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
4 METER
kerawang yang begitu kemas & teliti pembuatan nya.. so exclusive... dgn combination warna yg menarik & naik..



*SOLD TO MY DEAR USM's*
KMT 54 - DARK BLUE - RM 100
( KAIN KURUNG MODEN BERKERAWANG+ KAIN BATIK EXCLUSIVE SILK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
4 METER
kerawang yang begitu kemas & teliti pembuatan nya.. so exclusive... dgn combination warna yg menarik & naik..




*SOLD TO MY DEAR NURDIAH*
KMT 55 - MERAH BATA - RM 100
( KAIN KURUNG MODEN BERKERAWANG+ KAIN BATIK EXCLUSIVE SILK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
4 METER
kerawang yang begitu kemas & teliti pembuatan nya.. so exclusive... dgn combination warna yg menarik & naik..




*SOLD TO MY DEAR NURDIAH*
KMT 58 - LIGHT CHOC - RM 100
( KAIN KURUNG MODEN BERKERAWANG+ KAIN BATIK EXCLUSIVE SILK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
4 METER
kerawang yang begitu kemas & teliti pembuatan nya.. so exclusive... dgn combination warna yg menarik & naik..





KMT 59 - MERAH - RM 100
( KAIN KURUNG MODEN BERKERAWANG+ KAIN BATIK EXCLUSIVE SILK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
4 METER
kerawang yang begitu kemas & teliti pembuatan nya.. so exclusive... dgn combination warna yg menarik & naik..



NEW ARRIVAL STOCKS JUBAH SIAP COMBINATION SULAM MANIK + SULAM BUNGA TIMBUL EXCLUSIVE

INFO :
* Available in 2 sizes : M & L
* Material : SGT lembut & tak panas ( sama material jubah dubai )
* SO CLASSY & ELEGANT sbb sulam dier mmg penuh di bahagian depan badan & hujung tangan
* SPECIAL sbb : combination SULAM manik + bunga timbul LIMITED EDITION
* HARGA : RM 130

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE

JBH 22 - HITAM SULAM CHOC HIJAU - RM130


JBH 23 - HITAM SULAM MERAH PINK HIJAU - RM130
Size L - SOLD TO MY DEAR ERNY SABAH ( 2PSG )


*SOLD TO MY DEAR PN MAZNAH SABAH*
JBH 24 - HITAM SULAM PINK PURPLE HIJAU - RM130



JBH 25 - HITAM SULAM CHOC HIJAU - RM130


JBH 26 - HITAM SULAM SWEET PINK BELACAN HIJAU - RM130


*SOLD TO MY DEAR KAK MIN*
JBH 27 - HITAM SULAM BIRU HIJAU - RM130


JBH 28 - HITAM SULAM TURQOISE HIJAU - RM130

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ALL CODES & STOCKS YANG DI  ATAS & DI PAGE BELAKANG @ Older Posts are ALL SOLD OUT... ITU SEMUA PREVIOUS STOCKS... BOLEH PREORDER....
Boleh click Older Posts yg bertulisan kecil dibawah utk melihat codes ingin dipreorder...
THANKS SO MUCH... :-)





0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home