BUTIK IZIS

Friday, August 9, 2013

ANNOUNCEMENT


Salam My Dear Darlings...
Disini wana ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri... Wana ingin memohon ampun & maaf sekiranya ada salah silap, terkasar bahasa, atau ada yg terguris hati, dari pihak wana Butik Izis... Halalkan segala yg terkurang & terlebih ya... Wana ingin mengucapkan jutaan terima kasih yang tak terhingga kpd semua pelanggan2 @ customers Butik Izis yg terus support & memberi kepercayaan kpd wana & Butik Izis selama 5tahun ini... Terima Kasih banyak2 yg tak terhingga wana ucapkan... Wana terlalu menghargainya... 

Wana juga nak inform, Insya'Allah 
SEBELUM 22 AUGUST 2013 ( pada 20/8 @ 21/8 ) 
Wana akan Upload NEW DESIGNS STOCKS yg akan sampai for RAYA HAJI @ AIDILADHA 2013... 
Kesemuanya NEW DESIGN STOCKS : KAIN-KAIN KURUNG, KAIN-KAIN JUBAH SULAM MANIK, SULAM BUNGA TIMBUL, SULAM MANIK + BUNGA TIMBUL, SULAM RIBEN
dan....
KAIN-KAIN KURUNG SPECIAL EDITION 
juga ada untuk batch kali ini sebab atas sambutan yang sgt menggalakkan & atas permintaan ramai sebelum ini... Alhamdulillah....
For Booking & Order, Tunggu k... :-)
Kepada yang nak tempah untuk TAILOR BUTIK IZIS jahitkan kain-kain yg dibeli dr Butik Izis, boleh tengok sample @ contoh2 baju-baju customers... Boleh Click link kat bawah ni k... 


Thanks so much darlings for all your support & trust... Wana appreciate sangat2...
 LOVE... =)



0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home