BUTIK IZIS

Thursday, June 14, 2012


Salam to all my dear darlings... 
Thanks so very much for all your supports ( sokongan) & trust ( kepercayaan ) kat wana yea selama ni... wana hargai tersangat2... dan syukur alhamdulillah di atas kurniaan rezeki dr Allah... 
Alhamdulillah wana & family selamat pulang dari mengerjakan umrah... Dan wana pun dah settle kan most of the customers' & resellers' punya orders & bookings... Yg mane dah buat payment, wana dah poskan ye... :-) thanks so much sbb bersabar menanti sepanjang wana mengerjakan umrah... terima kasih byk2 yang tak terhingga... Hanya Allah yg dpt membalas nye.. 
Kpd customers & resellers butik izis yang buat last batch raya 2012 PREORDER, tggu ye, order sdg disiapkan... bile siap & smp kat wana, wana akan bgtau... TQVM darlings... :-)
Kpd customers wana yg mengirimkan doa2 pd wana , Alhamdulillah dah wana smpkan doa2nya semasa disana... Insya'Allah cepat @ lambat , Allah knows the best & ada hikmah disebaliknya...
terima kasih semua.... LOVE... :-)

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home