BUTIK IZIS

Tuesday, April 12, 2011

NEW ARRIVAL STOCKS FOR RAYA 2011 !!!


APRIL STOCKS FOR RAYA 2011

DARLINGS, THANKS SO MUCH FOR YOUR SUPPORTS. MOST OF THE APRIL STOCKS 2011 HAVE BEEN SOLD FOR THIS BATCH...
SEMUA CODES YG TLH DIJUAL, WANA DAH REMOVED KE POSTS BAWAH AND PAGE BLKG YE UTK MEMUDAHKAN ANDA MEMILIH CODES YG STILL AVAILABLE YG CANTIKS KAT ATAS NI... =)
TO VIEW ALL SOLD OUT KMS SPECIAL EDITION....


CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE

KAT BAWAH NI ADLH SOLD  ITEMS FOR APRIL STOCKS  2011

PLSSS PILIH STILL AVAILABLE STOCKS YANG ADA KAT ATAS...



SPECIAL EDITION
KMS 32 - RM 75
KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH
MATERIAL : SGT2 LEMBUT 2 METER ( sesuai utk buat baju atas utk jubah seluar @ blouse @ baju kurung dipadankan dengan kain bawah hijau kosong )
*color combination hijau + manik : biru kuning hijau *
Sesuai dipakai kemana sahaja : office, wedding, dinner, raya dll... mmg EXCLUSIVE sgt2 if tgk live...
***STRICTLY NO PREORDER SBB CUMA ADE 1 PSG JE KAT MALAYSIA YG MCM NI***
simple and sweet...


SPECIAL EDITION
KMS 44 - RM 75
KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH
MATERIAL : SGT2 LEMBUT 2 METER ( sesuai utk buat baju atas utk jubah seluar @ blouse @ baju kurung dipadankan dengan kain bawah hijau kosong )
*color combination choc purple orange cream + manik : purple choc hijau *
Sesuai dipakai kemana sahaja : office, wedding, dinner, raya dll... mmg EXCLUSIVE sgt2 if tgk live...
***STRICTLY NO PREORDER SBB CUMA ADE 1 PSG JE KAT MALAYSIA YG MCM NI***
kain ni more to choc tau... color2 sampingan purple orange tu yg menaik kan aura kain ni...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


SERIOUS BUYERS ONLY !!!!!

NEW DESIGN STOCKS KAIN KURUNG @ KAIN JUBAH BERSULAM MANIK PENUH

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE

NEW DESIGN
*SOLD TO MY DEAR K.AZIE*
KMF 01 - MERAH MAROON GREY MANIK LABUCI PURPLE ORANGE GREY - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** yang ni mmg sgt2 perfect cantik ! i'm serious... =) ***

NEW DESIGN
KMF 02 - HIJAU CHOC MANIK LABUCI CREAM CHOC HIJAU- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** color yg tak heavy... cantik dipandang ***


NEW DESIGN
*SOLD TO MY DEAR KAK YATI*
KMF 03 - PURPLE GREY MANIK LABUCI PURPLE PINK PURPLE GREY - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH



NEW DESIGN
*SOLD TO MY DEAR JULIE*
KMF 04 - MERAH HIJAU GOLDISH CREAM MANIK LABUCI PINK PEACH HIJAU GOLD- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH



NEW DESIGN
*SOLD TO MY DEAR FARAH*
KMF 05 - BIRU CHOC MANIK LABUCI DARK LIGHT BLUE CHOC- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH


NEW DESIGN
*SOLD TO MY DEAR K.LIZA*
KMF 06 - PURPLE GREY MANIK LABUCI PURPLE PINK GREY - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** mmg cantik ni... sbb color manik pink light purple grey naik kan seri kain ni ***


NEW DESIGN
KMF 07 - PINK PURPLE MANIK LABUCI PURPLE PINK- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** very very sweet.... love it! ***


***WARNA SEBENAR KMF 08 ADLH SPT GAMBAR 1st & 2nd***
NEW DESIGN
KMF 08 - HIJAU MUDA HIJAU LUMUT CHOC MANIK LABUCI HIJAU KUNING CHOC
- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** hijau mmg class btl tau... trust me.. =) ***


NEW DESIGN
*SOLD TO MY DEAR K.ZURITA*
KMF 09 - ORANGE CHOC MANIK LABUCI ORANGE KUNING CHOC - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
 

NEW DESIGN
*SOLD TO MY DEAR K.ZURITA*
KMF 10 - MAROON DARK BLUE MANIK LABUCI PURPLE PINK MAROON BIRU -
 RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
 

NEW DESIGN
*SOLD TO MY DEAR IDA*
KMF 11 - HIJAU KUNING CHOC MANIK LABUCI ORANGE CHOC CREAM HIJAU -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH



NEW DESIGN
*SOLD TO MY DEAR KAK YATI*
KMF 12 - BIRU CHOC MANIK LABUCI PURPLE DARK LIGHT BLUE CHOC- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH


NEW DESIGN
KMF 13 - HIJAU ORANGE CREAM GREY MANIK LABUCI CREAM ORANGE GREY -
RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** simple and classy... ***


NEW DESIGN
KMF 14 - PINK PURPLE GREY MANIK LABUCI PURPLE PINK GREY - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** sweet sgt, nice color combination pink purple grey... ***


NEW DESIGN
KMF 15 - HIJAU LUMUT LIGHT GREEN CHOC MANIK LABUCI HIJAU CREAM CHOC - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** very elegan darlings... =) ***


NEW DESIGN
*SOLD TO MY DEAR YANI*
KMF 16 - PURPLE GREY MANIK LABUCI PURPLE PINK GREY - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH


NEW DESIGN
*SOLD TO MY DEAR JULIE*
KMF 17 - HIJAU ORANGE CREAM GREY MANIK LABUCI GREY CREAM ORANGE GREY - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH



NEW DESIGN
*SOLD TO MY DEAR RATNA*
KMF 18 - PURPLE GREY MANIK LABUCI PURPLE PINK GREY - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SERIOUS BUYERS ONLY !!!!!
NEW STOCKS KAIN KURUNG @ KAIN JUBAH BERSULAM MANIK

***new color kain and color2 manik pun dibarukan... lagi CLASSY dari yg stocks bfore***

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE

NEW COLOR
KMC 16 - BIRU CHOC MANIK BIRU CHOC- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** bg wana ni mmg class ***


NEW COLOR
KMC 17 - HIJAU KUNING CHOC CHOC MANIK KUNING CHOC HIJAU- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
 *** elegan bile hijau and choc gold yellowish combine ***


NEW COLOR
*SOLD TO MY DEAR K.INA*
KMC 18 - PINK PURPLE MANIK PINK ORANGE HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH



NEW COLOR
*SOLD TO MY DEAR NAPIE*
KMC 19 - ORANGE CHOC MANIK ORANGE CHOC- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH



NEW COLOR
*SOLD TO MY DEAR FARAH*
KMC 20 - HIJAU BIRU CHOC CREAM MANIK BIRU CHOC HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** sesuai utk semua golongan usia color combination ni... ***


NEW COLOR
*SOLD*
KMC 21 - BIRU CHOC MANIK BIRU CHOC- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
 

NEW COLOR
1) SOLD TO MY DEAR FARAH
2)
*AVAILABLE* KMC 22 - HIJAU CHOC MANIK HIJAU CHOC- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** very very cuns! ***


NEW COLOR
*SOLD TO MY DEAR K.FAIZAH*
KMC 23 - MAROON BIRU MANIK PINK CHOC HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH



NEW COLOR
*SOLD TO MY DEAR ERNY*
KMC 24 - GOLD CHOC MANIK GOLD CHOC HIJAU- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** this is perfecto ! class sgt3 ... ***


NEW COLOR
*SOLD TO MY DEAR PN SARIDAH*
KMC 25 - MERAH HIJAU GOLDISH CREAM MANIK PINK GOLD HIJAU- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH



NEW COLOR
*SOLD TO MY DEAR RATNA*
KMC 26 - ORANGE CHOC MANIK ORANGE CHOC- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
 

NEW COLOR
***SOLD***
KMC 27 - PURPLE CHOC MANIK PURPLE CHOC HIJAU- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH


NEW COLOR
KMC 28 - HIJAU CHOC MANIK HIJAU CHOC- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** very very cuns... design sulam manik nya sweet.. ***


NEW COLOR
*SOLD TO MY DEAR PN MAJDAH*
KMC 29 - PINK PURPLE GREY MANIK PINK PURPLE HIJAU- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
 

NEW COLOR
*SOLD TO MY DEAR K.FAIZAH*
KMC 30 - MAROON GREY MANIK PINK BIRU HIJAU- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH


COLOR SEBENAR KMC 31 ADLH SPT GAMBAR 1st & 2nd
NEW COLOR
KMC 31 - DARK CHOC LIGHT CHOC ORANGE MANIK ORANGE CHOC HIJAU- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** oh my God, color choc ni sgt2 perfect for me. very very class ! ***


NEW COLOR
*BOOKED BY MY DEAR ZURA*
KMC 32 - PURPLE GREY MANIK PURPLE BIRU HIJAU- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
 

NEW COLOR
*SOLD TO MY DEAR FARAH*
KMC 33 - BIRU CHOC MANIK BIRU CHOC HIJAU- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH



NEW COLOR
*SOLD TO MY DEAR PN MAJDAH*
KMC 34 - PURPLE GREY MANIK PURPLE BIRU HIJAU- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** very very cuns, cantiks = perfect ! trust me... ***


NEW COLOR
*SOLD TO MY DEAR K.FAIZAH*
KMC 35 - MAROON GREY MANIK PINK BIRU HIJAU- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH



NEW COLOR
1) SOLD TO MY DEAR YANI
2) SOLD TO MY DEAR YATI
3)
*AVAILABLE* KMC 36 - HIJAU CHOC MANIK CHOC HIJAU- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** very very cuns... ***


NEW COLOR
*SOLD TO MY DEAR RATNA*
KMC 37 - BIRU CHOC MANIK BIRU CHOC HIJAU- RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH



***WARNA SEBENAR KMC 38 ADLH SPT GAMBAR 1st & 2nd***
NEW COLOR
*SOLD TO MY DEAR LINA*
KMC 38 - PURPLE GREY MANIK BIRU PURPLE BIRU HIJAU - RM 130
MATERIAL : JAPANESE SILK ( lembut & sejuk )-TAK PERLU LINING
UKURAN : 3.5 METER BIDANG 60 ( BDG BESAR )
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
-BOLEH DIBUAT KURUNG PESAK, MODEN & JUBAH
*** very very very cuns, cantiks = perfect ! trust me... ***

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

´╗┐SERIOUS BUYERS ONLY !!!!!


NEW ARRIVAL STOCKS KAIN KURUNG SULAM MANIK EXCLUSIVE - CHIFFON

Darlings, ni new stocks yang baru smp.. Material nye chiffon good quality.. Kpd sesiapa yg nak beli lining skali dgn wana, wana ada, boleh sediakan...
HARGA LINING 4 Meter = RM 25...
COLOR LINING = Mengikut color kain
MATERIAL LINING = CHIFFON

HARGA KAIN WITHOUT LINING = RM 130
HARGA KAIN WITH LINING = RM 155

*** Tapi kalau nak beli kain saje pun boleh je, takde mslh... Wana sediakan lining coz nak mudahkan customers je.. =) ***

FOR SERIOUS BUYERS ONLY !!!

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE

NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR JULIE*
KMC 39 - MERAH CHOC SULAM MANIK PINK + BIRU + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
 

NEW DESIGN KMC
* SOLD TO MY DEAR K.AIN*
KMC 40 - CHOC GOLD SULAM MANIK CHOC GOLD HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
1) SOLD TO MY DEAR SUE
2) SOLD TO MY DEAR K.AIN
*SOLD* KMC 41 - ORANGE SULAM MANIK ORANGE PURPLE HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
1) SOLD TO MY DEAR PN SARIDAH
2) SOLD TO MY DEAR JULIA
*SOLD* KMC 42 - HIJAU GOLD SULAM MANIK PINK + GOLD + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***



NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR INTAN*
KMC 43 -  CHOC GOLD SULAM MANIK GOLD + CHOC + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** class + elegan... ***
 

NEW DESIGN KMC
KMC 44 - DARK LIGHT CHOC SULAM MANIK CHOC+ GOLD + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** class + elegan ***
 

NEW DESIGN KMC
*SOLD TO MY DEAR K.LIZA*
KMC 45 - MERAH CHOC SULAM MANIK PINK + BIRU + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =) ***
*** mmg cuns abis... kebabom ! ***


NEW DESIGN KMC
***SOLD***
KMC 46 - DARK LIGHT CHOC SULAM MANIK CHOC + GOLD + HIJAU - RM 130
MATERIAL : CHIFFON
UKURAN : 4.5 METER
*** New design yang cantik sesuai dipakai ke office, wedding, raya, any functions, sbb terlalu class =)***

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SERIOUS BUYERS ONLY !!!!!

NEW ARRIVAL STOCKS KAIN KURUNG SULAM BUNGA TIMBUL EXCLUSIVE -
NEW SWEET DESIGN

CLICK PD GAMBAR TO ENLARGE AND CLEARER PICTURE

DESIGN BARU SWEET...
*SSOLD TO MY DEAR SYIKIN*
KMB 110 - RM 100... DARK TURQOISE SULAM LIGHT TURQOISE CREAM BIRU HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...
 

DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR K.JARINA*
KMB 111 - RM 100... SWEET LIGHT GREEN SULAM HIJAU  CREAM KUNING HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR PN JUHARAH*
KMB 112 - RM 100... SWEET LIGHT PEACH PINKISH SULAM PINK HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...
 

DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR SYIKIN*
KMB 113 - RM 100... DARK PURPLE SULAM LIGHT PURPLE GOLD HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
* SOLD TO MY DEAR K.AIN*
KMB 114 - RM 100... DARK TURQOISE SULAM LIGHT TURQOISE CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul.. tak heavy...
***cantik tau color ni, tak terang tak cerah sgt... very nice...***



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR SYIKIN*
KMB 115 - RM 100... LIGHT CHOC SULAM PURPLE ORANGE CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul BUNGA MATAHARI + LILY.. tak heavy...
 

DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR PN ZANARIAH*
KMB 116 - RM 100... MAROON SULAM PURPLE ORANGE CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul BUNGA MATAHARI + LILY.. tak heavy...
*** i love this one... color maroon + sulam dier color2 light yg sweet... hasil nye SGT2 SWEET! trust me***
 

DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR PN JUHARAH*
KMB 117 - RM 100... OFF WHITE SULAM PURPLE ORANGE CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul BUNGA MATAHARI + LILY.. tak heavy...



DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR SYIKIN*
KMB 118 - RM 100... HIJAU LUMUT SULAM PURPLE ORANGE CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul BUNGA MATAHARI + LILY.. tak heavy...
 

DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR YAH*
KMB 119 - RM 100... DARK CHOC SULAM PURPLE ORANGE CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul BUNGA MATAHARI + LILY.. tak heavy...
 
DESIGN BARU SWEET...
*SOLD TO MY DEAR K.AIN*
KMB 120 - RM 100... SWEET LIGHT PEACH SULAM PURPLE ORANGE CREAM HIJAU...
( KAIN BAJU BERSULAM TIMBUL + KAIN BATIK + SELENDANG )
MATERIAL : SILK
>< 4.5METER
MMG SWEET SGT2...
Sulam timbul bercorak comel & sweet... Mmg sweet and cute sgt2 design sulam bunga timbul BUNGA MATAHARI + LILY.. tak heavy...
*** tak boleh nak kate ape dah yg ni... sbb tgk sndri pun dah nmpk ke 'sweet' tan @ kemanisan nye tu dh mmg terserlah dah... SANGAT2 COMEL !!!***


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


´╗┐
NEW ARRIVAL STOCKS KAIN KURUNG SULAM MANIK EXCLUSIVE



NEW
*SOLD TO MY DEAR JULIA*
KMM 236 - GREY MANIK SILVER HITAM- RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk
***this is PERFECTO!!! wonderful...***



NEW
*SOLD TO MY DEAR K.MARLIZA*
KMM 237 - DARK PURPLE  MANIK LIGHT PURPLE GOLD HIJAU - RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk


NEW
*SOLD TO MY DEAR WANIE*
KMM 238 - PUTIH MANIK SILVER HITAM- RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk



NEW
*SOLD TO MY DEAR NIZA*
KMM 239 - MERAH MANIK PINK BIRU HIJAU - RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk



NEW
*SOLD TO MY DEAR WANIE*
KMM 240- HITAM MANIK PINK PURPLE HIJAU- RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk
 

NEW
*SOLD TO MY DEAR SYIKIN*
KMM 241 - MAROON MANIK PINK ORANGE HIJAU - RM100
( KAIN BAJU BERSULAM MANIK MEWAH + KAIN BATIK + SELENDANG CHIFFON )
MATERIAL : SILK
>< 4.5 METER
Sulam manik yang kemas & mewah... sungguh exclusive dipadan dengan silk



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ALL CODES & STOCKS YANG DI  ATAS & DI PAGE BELAKANG @ Older Posts are ALL SOLD OUT... ITU SEMUA PREVIOUS STOCKS... BOLEH PREORDER....
Boleh click Older Posts yg bertulisan kecil dibawah utk melihat codes ingin dipreorder...
THANKS SO MUCH... :-)



0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home