BUTIK IZIS

Sunday, January 16, 2011

ATTENTION DARLINGS !!!!


Salam My Darlings... 
Wana ade a few announcements yea for u.. :-) But 1st of all, wana nak thank to all of u for your supports & trust kat wana & BUTIK IZIS utk 3 setengah tahun ni... Wana appreciate sgt2 tau... Without all of u darlings, BUTIK IZIS takkan bertahan selama ni... thanks so much yea... 
Ok, announcements nye :-

1) NEW YEAR SALE is going on yea... Wana bagi discount for the latest stocks tau... check it out k...

2) PRE ORDER for kain2 yang dah SOLD dibuka k.... CARA-CARA NYA:
a)  Pilih code yg nak dipreorder: KMM, KMB, KMV, KMBB, KMBK, KMT, KMK, KMC, KML, KMP, KME, KMR..  
b ) MIX & MATCH KEMBALI !!!
c) Boleh pilih nak kain warna apa from gambar2 dlm blog butik izis sampai ke Older Posts ye.. + nak sulam manik atau sulam bunga timbul color ape...
 d)Boleh request nak berapa meter kain... Kalau yang mahukan kain bawah batik digantikan dgn kain bawah kosong sama material dgn kain utk baju pun boleh.. =) juz bgtau wana k.. HANYA FOR PRE ORDER PERIOD je..
e) Pls inform wana bila nak pakai kain yg diorder. Kalau ada yg nak awal
( if URGENT) , blh bgtau wana.. If blh adjust, will do it for u for sure...
f) Deposit utk setiap pasang perlu dijelaskan SECEPAT MUNGKIN. Kalau yang dah deposit je, wana akan masukkan orders dalam pre order lists. deposit utk order confirmation k. Balance payment selepas stocks smp kat wana ..
 g) Each psg just deposit kan RM50 je dulu .. utk ade yg tak clear, blh contact wana k... If ade yg nak tny price, pun blh... anything k dear.. =)

3) UPAH JAHIT MANIK @ SULAM - Ini kali pertama wana bukak tempahan utk jahit sulam manik ... boleh pilih sulam mane yang anda berkenan yg nak dijahit pada baju @ kain2 anda sendiri... Boleh poskan kain2 @ baju2 anda pada wana selewat2 nya 25 JANUARI 2012... 

Kalau ade yg tak clear @ tak paham, boleh contact wana k... Jgn malu jgn segan... nnt rugi tau... hehehe...
TO ALL RESELLERS, blh antar PREORDERS LISTS ya if nak preorder... or if nak yg READY STOCKS kat bawah ni, pls contact wana for HARGA BORONG...

PLSS CONTACT WANA :
SMS @ CALL : 012-4747183 ( for faster reply , insyaALlah )
EMAIL : butikizis@yahoo.com

ONLY FOR SERIOUS BUYERS PLSS !

Thanks so much darlings for your supports... appreciate it. LOVE ! =)

3 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home